İzmir'de özel tıp merkezinde dolandırıcılık iddiası

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 10 Mart 2010 15:50, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

İzmir'in Karabağlar ilçesindeki özel bir tıp merkezinin muhasebe müdürü, başhemşiresi ve erkek kardeşi dolandırıcılık iddiasıyla gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Karabağlar ilçesinde özel bir tıp merkezinin sahibi H.A. (60) polise başvurarak, iş yerine ait 7 adet boş çekin kaybolduğunu, bu çeklerden doldurulmuş olarak geri dönen 2 çeke yaklaşık 10 bin lira ödeme yaptığını, ödeme yapılan çeklerde özel tıp merkezinin muhasebe müdürü H.U'nun (44) imzası bulunduğunu, bu kişinin kendisinden habersiz başka firmalara çek doldurup verdiğini ileri sürerek şikayetçi oldu.

Şikayet üzerine, Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, muhasebe müdürü H.U'yu gözaltına aldı. Olayla ilgisi olduğu ileri sürülen özel tıp merkezinin başhemşiresi M.D. (31) ile güzellik merkezi işleten erkek kardeşi M.D. de (24) yakalandı.

İfadesi alınan zanlılardan H.U'nun çeklerdeki imzanın kendisinin olmadığını ileri sürdüğü, başhemşire ile kardeşinin ise olayla ilgileri bulunmadığını iddia ettiği öğrenildi.

Emniyetteki sorgunun ardından adliyeye sevk edilen 3 kişi, cumhuriyet savcılığında ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber