A. Durak: Bu zabıtaları değiştireceğim. Apoletlerini sökeceğim

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 12 Mart 2010 07:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Apoletlerini sökeceğim

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nin ?rüşvet? iddiaları nedeniyle üç gün art arda gerginlik yaşanan oturumu, benzer görüntülerle dün de devam etti

BÜNYAMİN YIL Adana DHA

Meclis üyelerini korkaklıkla, kendisiyle aynı partiden olan Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'ı da yalancılıkla suçlayan MHP'li üye Mustafa Tuncel, ?Bu adam kâğıttan kaplan. Korkmayın? diye bağırdı.

Durak'tan zabıtalara tepki

Durak, Tuncel'in salondan çıkarılması talimatını yerine getirmeyen zabıtalara ?Bu zabıtaları değiştireceğim. Apoletlerini sökeceğim? dedi. Tuncel ise ?Apoletlerini ben söktüm. O da zabıtanın apoletlerini sökecek? ifadesini kullandı. Belediye meclisinde dört gündür gerginliklere neden olan olay, bir internet haber sitesinin, belediye meclis üyelerinin çeşitli imar düzenlemelerini takip ettiği, dosyaların elden ele dolaştığı iddialarını öne süren yazısıyla başladı.

Toplantı ertelendi

CHP'li Halil Tüm, Durak'tan meclisin itibarını korumasını istedi. Durak da yazıyı yazanı arayıp tebrik ettiğini bildirdi. MHP'li Mustafa Tuncel ise ?Şaibe varsa, nerede ise açık seçik söylemek zorundasınız. Bütün belediye meclis üyeleri zan altında kalıyor? diye tepki gösterdi. Toplantı, Tuncel ile Durak arasında yaşanan karşılıklı küfür ve hakaretamiz konuşmaların ardından yeniden ertelendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber