Havalar nasıl olacak? - HARİTALI

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 01 Nisan 2010 09:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre, Ülkemizin kuzey kesimlerinde aralıklarla yağış geçişlerinin görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI :Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinde 2 ila 4 artacak.

RÜZGAR :Genellikle güney ve güneybatı, zamanla iç kesimlerde batı ve kuzeybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette esecek.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde İstanbul, Kocaeli, Bursa, Yalova ve Sakarya çevreleri ile öğle saatlerinden sonra bölgenin kuzey ve doğusu (İstanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa, Bilecik) aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

EGE. Parçalı ve kuzeyi çok bulutlu geçecek.

AKDENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve kuzeyi çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzeyi (Ankara, Eskişehir, Çankırı, Kırıkkale, Yozgat ve Sivas) aralıklı sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde kıyı kesimleri (Zonguldak, Bartın, Sinop), Düzce ve Kastamonu çevreleri ile zamanla bölge geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz ve Samsun çevreleri ile öğle saatlerinden sonra bölge geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren bölgenin kuzeyi (Erzincan, Erzurum, Kars, Ardahan,Ağrı, Iğdır, Tunceli, Bingöl ve Muş) aralıklı yağışlı geçecek. Yağışlar; genellikle yağmur ve sağanak, akşam ve gece saatlerinde Erzurum, Kars, Ardahan ve Ağrı çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

1 Nisan, Perşembe

2 Nisan, Cuma

3 Nisan, Cumartesi

4 Nisan, Pazar

1 Nisan, Pazartesi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber