Liselilerin motosiklet gezisi acı bitti

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 10 Mayıs 2010 19:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde okul çıkışı kız arkadaşı 16 yaşındaki Esin Ş. ile motosikletle gezmeye çıkan aynı yaştaki Ahmet Enes A., gezinti sırasında yol kenarında park halindeki otomobilin aniden açılan kapısına çarpmamak için direksiyonu kırınca 2 genç yere düştü. Bu sırada yan şeritten geçen başka bir otomobil Alper'in üzerinden geçti. Ağır yaralanan Alper, hastaneye kaldırıldı.

Kaza bugün saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Alanya Lisesi öğrencisi Ahmet Enes A. ile aynı okuldan kız arkadaşı Esin Ş., 07 NMJ 82 plakalı motosikletle gezintiye çıktı. Gezinti sırasında Alper, park halinde duran 07 NGP 62 plakalı otomobilin kapısı aniden açılınca, kapıya çarpmamak için direksiyon kırdı. Motosiklet üzerindeki iki genç dengelerini kaybederek yere düştü. Bu sırada 07 NPR 09 plakalı otomobiliyle yan şeritten geçen diş hekimi Hasan Özköse yönetimindeki otomobilin bir tekeri, Alper'in göğsünün üzerinden geçti.

Alper ve Şahin'e ilk müdahale, olay yerinin yakınlarında bulunan Eczacılar Odası Alanya Temsilcisi Serdar Noyan tarafından yapıldı. Daha sonra çağırılan ambulansla gençler olay yeri yakınındaki Özel Hayat Hastanesi'ne götürüldü. Göğüs tomografisi çekilen Alper, hayati tehlikesi bulunduğu için Alanya Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Esin Şahin'in ise hayati tehlikesinin bulunmadığı, ancak 24 saat gözetim altında tutulacağı belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber