Vali Güler'den ayrılık sinyali

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Mayıs 2010 15:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Valisi Muammer Güler, hakkında basında yer alan valiler kararnamesiyle 'müsteşar' olarak görevlendirileceği iddialarına ilişkin sorular karşısında ayrılacağı yönünde sinyal verdi. 'Bekleyelim görelim belki de kısa süre sonra böyle bir tasarruf gerçekleşebilir' diyen Vali Güler, ihtimal var mı? Sorusuna ise 'çok ihtimal var herhalde' cevabı verdi.

Hakkari'de korsan gösterilerde polise taş atan çocuklardan oluşturulan Baran Yetenek Avcıları Futbol Takımı oyuncusu çocuklar İstanbul Valisi Muammer Güler'i ziyarete geldi. Ziyaret sırasında basın mensuplarının 'Valiler kararnamesiyle İstanbul Valiliği görevinden ayrılacağı' yönündeki iddiaların hatırlatılması üzerine Güler, ayrılık sinyalleri verdi. Basın mensuplarının soruları üzerine Vali Güler, "Devlet böyle bir emir verirse başımın gözümün üzerindedir. Ben takdir makamı değilim takdire yetkili makamlar ne görev verirse ülkemin verdiği devletimin verdiği her göreve sevine sevinç giderim. Henüz daha ortada bir şey yok." ifadelerini kullandı.

Kısa süre sonra böyle bir tasarrufun gerçekleşebileceğini belirten Vali Güler, gerçekleşirse devlete sadakatle hizmet edeceğini söyledi. Vali Güler, basın mensuplarının 'ihtimal var mı sayın valim?' sorusu üzerine "Çok ihtimal var herhalde." Cevabını verdi.

Görüşmenin sonunda Baran Yetenek Avcıları Kulübü öğrencileri Vali Güler'e üzerinde Muammer Güler yazılı 34 numaralı forma hediye etti. Vali Güler forma hediyesi üzerine de ayrılacağını ima eden bir espri yaptı. Vali Güler, "Tam zamanında formayı hediye ettiniz. Numara her an değişebilir." cevabını verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber