Zimmetine para geçiren emniyet müdürü tutuklandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Mayıs 2010 16:30, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Adana'da, Karaisalı İlçe Emniyet Amirliğinde görevliyken zimmetine para geçirdiği iddia edilen dördüncü sınıf emniyet müdürü tutuklandı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Karaisalı İlçe Emniyet Amirliğinde geçen yıla kadar görev yapan Emniyet Amiri İsmet Gündüz, daha sonra dördüncü sınıf emniyet müdürlüğü rütbesine terfi etti.

Ardından, önce Koruma Şube Müdürlüğü daha sonra Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne atanan Gündüz'ün hakkında bir ihbar üzerine Karaisalı Savcılığınca soruşturma başlatıldı.

İddiaya göre, Karaisalı İlçe Emniyet Amirliği personelinin maaş ödemelerinin gerçekleştiği bankadan alınan promosyon ücretleri ve mal alım satımı sırasında zimmetine para geçirdiği iddia edilen Gündüz, tutuklanarak Karaisalı Cezaevine gönderildi.

Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, Gündüz'ün tutuklu olarak yargılandığını, konuyla ilgili de idari yönden soruşturma başlattıklarını belirtti.

Kesmez, Gündüz'ün henüz açığa alınmadığını, soruşturmanın sürdürüldüğünü, mahkeme kararı ve soruşturma sonucunu beklediklerini bildirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber