Vodafone'dan genç abonelerine özel internet kampanyası

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Mayıs 2010 17:38, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Vodafone, gençlere özel avantajlar sağlayan iki yeni hizmete imza attı. GSM şirketi, Cepözgür tarifesini kullanan gençlere son derece avantajlı koşullarla mobil internetle arkadaşlarıyla bağlantıda kalabilmeyi vaat ediyor. Ayrıca Cepözgürlü gençler Cepnet'e abone olarak internete bağlanırken, cumartesi günleri de internette bedava dolaşma imkanı sunuluyor.

Şirketin verdiği bilgiye göre ayda 7,99 TL ödeyerek Cepnet'e abone olan Cepözgürlüler ilk ay yaptıkları ödemeden sonra ikinci ay hiçbir ödeme yapmıyor. Cepnet aboneleri diledikleri gibi internete bağlanarak sevdikleriyle iletişim kurabiliyor, e-postalarını istedikleri sıklıkta kontrol edebiliyor.

Vodafone sunduğu bir başka avantajlı hizmeti ise Opera Mini ile Bedava Cumartesi olarak tanıttı. Buna göre Cepözgürlüler WEBŞIN üstünden cumartesi günleri internette bedava dolaşabilecek. WEBŞIN, transfer edilen verinin boyutunu yüzde 90'a kadar küçültülerek, cep telefonundan web sayfalarına erişimi hızlandıran ve internette gezinmek için kullanımı kolay bir tarayıcı olarak nitelendiriliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber