Muğla'da defterdarın makam şoförü kazada öldü

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 02 Haziran 2010 14:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MUĞLA Defterdarlığı'nda makam şoförü olarak görev yapan 48 yaşındaki Mustafa Demir, geçirdiği trafik kazasında ikiye bölünen otomobilin içinde yaşamını yitirdi.

Uzun yıllardır Defterdarlıkta çalışan Mustafa Demir, resmi bir görevle gittiği Dalaman Hava Limanı'na yolcuyu bıraktıktan sonra makam aracıyla dönüşe geçti. Mustafa Demir yönetimindeki otomobil, saat 00.30 sıralarında Ortaca İlçesi Sarıgerme Yol Kavşağı'nda aşırı hız nedeniyle beton direğe çarptı. İkiye bölünen otomobilden fırlayan Demir, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Mustafa Demir için Defterdarlık önünde bir tören düzenlendi. Defterdar Mustafa Kılıçaslan, böylesine elim bir kazada arkadaşlarını kaybetmekten büyük üzüntü duyduklarını söyledi. Defterdar Kılıçaslan, ?Kendisi, ailemden biri gibiydi. Bu saatten sonra ne söylesek faydasız. Ailesine ve mesai arkadaşlarına başsağlığı diliyorum? dedi. Törene katılan İl Emniyet Müdürü Kadir Ay da, Kılıçarslan'a başsağlığı diledi.

Evli ve 3 çocuk babası Demir'in cenazesi, Kurşunlu Cami'de öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber