TRT HD kanalı açıldı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 20 Haziran 2010 10:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Geceye katılan Doğan Medya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ, D Smart'ın HD yayın yapan 11 kanal ile bu hizmeti izleyenlere en çok sunan platform olduğunu bildirdi.

TRT'nin Oran kampusunde düzenlenen TRT HD'nin açılış gecesine Devlet Bakanı Faruk Özak, Doğan Medya Grubu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ, TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, TÜRKSAT Genel Müdür Yardımcısı Nihat Oktay, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı Muammer Güler, DSP Genel Başkanı Masum Türker, Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Hilmi Bengi katıldı. Yalçındağ, TRT'de yayımlandığı dönemlerde ?Olacak O Kadar? programında yer alan ve çatıdaki bir kişinin, anteni düzeltmeye çalıştığı görüntüleri anımsatarak, ?Sesi cızırtılı olmayan bir televizyon yayını yakalamak için anteni bir öyle bir böyle çevirirdik? dedi.

Bu sene en önemli yatırımı HD'ye yaptıklarını belirten Yalçındağ, D Smart'ın HD yayın yapan 11 kanal ile bu hizmeti izleyenlere en çok sunan platform olduğunu bildirdi. Yalçındağ, TRT ile yaptıkları işbirliği neticesinde Dünya Kupası maçlarını HD kalitesiyle D Smart'tan yayımladıklarını, Dünya Basketbol Şampiyonası'nı da HD kalitesiyle ekranlara getireceklerini belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber