Oğullarının mezuniyet töreni için gelen aile, cesediyle karşılaştı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Haziran 2010 15:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mezuniyet töreni için Sivas'taki ailesini Ankara'ya davet eden üniversite öğrencisi Kemal Dağlar (24), kaldığı evde girdiği bunalım sonucu kendini asarak intihar etti.

Çocuklarının mezuniyeti için gelen, ancak cansız bedeniyle karşılaşan aile ise sinir krizi geçirdi. 1. sınıfı 3 kez okuduğu ve halen 2. sınıfta öğrenim gördüğü öğrenilen üniversite öğrencisinin durumu ailesine anlatamadığı için intihar ettiği sanılıyor.

Olay, sabah saatlerine Altındağ Ziraat Mahallesi Kenar Sokak 10/2'de meydana geldi. İddialara göre, Ziraat Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Kemal Dağlar, önceki gün ailesini arayarak, mezuniyet törenine katılmaları için Ankara'ya davet etti. Ailesinin, 'Akşam yola çıkalım' ısrarlarına rağmen sabah gelmeleri konusunda uyarılarda bulunan Dağlar, arkadaşlarının bulunmadığı saatte önce aşırı dozda ilaç içti. Daha sonra bileklerini kesen Dağlar, bununla da yetinmeyerek, kendini çamaşır ipi ile tavana astı. Oğullarının mezuniyet törenine katılmak için büyük bir heyecanla Ankara'ya gelen baba Mehmet Dağlar ile anne Emine Dağlar, sabah saatlerinde evlatlarının dairesinin kapısını çaldı. İçerden ses gelmediğini fark eden ve şüphelenen aile, kapıyı çilingir vasıtasıyla açtı. İçeri giren aile korkunç manzara ile karşılaştı. Oğullarının tavana asılı cesedini gören anne ve baba sinir krizi geçirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri evde incelemede bulundu.

Ekipler, sinir krizi geçiren anne için olay yerine ambulans çağırdı. Sağlık ekipleri, ilk müdahalesini yaptığı anne Emine Dağlar'ı ambulansa aldı. Bir süre burada bekletilen anne, daha sonra eve doğru gitmeye çalışınca bayılarak yere düştü. 'Kemalim, yavrum' diye haykıran anne, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Dağlar'ın cesedi, savcının yaptığı incelemenin ardından Keçiören Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Öte yandan, intihar eden öğrencinin Ziraat Fakülesi 1. sınıfı 3 kez okuduğu ve halen 2. sınıfta öğrenim gördüğü öğrenildi. Ailesine bu durumu söyleyemediği belirtilen Dağlar'ın, bu nedenle intihar ettiği tahmin ediliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber