Öldürülen hemşire Adıyaman'da defnedildi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Haziran 2010 02:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- İSTANBUL'DA ÖLDÜRÜLEN HEMŞİRE HİLAL DEMİR TOPRAĞA VERİLDİ

KENAN TEZERDİ

ADIYAMAN (İHA) - İstanbul Küçükçekmece'de bıçaklanarak öldürülen Hilal Demir'in cenazesi, Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde defnedildi.

İstanbul Küçükçekmece'de bir süre önce ayrıldığı eşi tarafından bıçaklanarak öldürülen hemşire Hilal Demir'in (24) cenazesi, Gölbaşı ilçesi Peynik mezrasında toprağa verildi. Yakınlarının katıldığı cenaze töreninde hüzünlü anlar yaşandı.


POLİS MEMURUNUN ARACI ŞARAMPOLE UÇTU: 7 YARALI

OKTAY ÖZDEN

ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde polis memuru eşeğe çarpmamak için direksiyonu kırınca otomobil şarampole uçtu. Kazada 7 kişi yaralandı.

Kaza, Seyitgazi-Kırka karayolunun 15. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'nde görevli Ercan A. (36) idaresindeki 20 F 3035 plakalı otomobil, yola çıkan eşeğe çarpmamak için sürücünün direksiyonu kırması sonucu şarampole uçtu. Kazada polis memuru Ercan A. ile eşi Funda A. (36), kızları S.A. (13), D.A. (4) ile Münevver A. (59), Necla A. (36) ve Kerem A. (36) yaralandı. Yaralılar, 112 ambulanslarıyla Eskişehir Osmangazi Tıp Fakültesi ve Devlet

Hastaneleri'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


POLİS ÇİFTİN ÜÇÜZ BEBEK SEVİNCİ

- MAMA VE BEZE SPONSOR ARIYORLAR

ERZURUM (İHA) - Emniyet Müdürlüğünde görevli Burhan- Suna Yılmaz polis çiftinin bir çocuklarından sonra üçüz bebekleri oldu. Komiser Yardımcısı Burhan Yılmaz, üçüz bebekler nedeniyle eşinin ücretsiz izine ayrılacağını belirterek, mama ve bez için sponsor aradıklarını söyledi.

Merkez Yakutiye ilçesindeki Gürcükapı Polis Merkezinde Komiser Yardımcısı olan Burhan Yılmaz (37) ile Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru eşi Suna Yılmaz (35) üçüz bebek sevincini yaşıyor. Nenehatun Kadın Doğum Hastanesi doktorlarından Paşa Uluğ, 23 Haziran günü sezeryanla 5'er dakika ara ile üçüz erkek bebeği dünyaya getirdi. Burhan- Suna Yılmaz çifti üçüzlere Bekir, Ömer, Osman ismini verdi.

Eşi Suna Yılmaz'ın üçüz bebek dünyaya getireceğini duyduğunda şaşkınlık ve sevinci bir arada yaşadığını söyleyen Burhan Yılmaz, "Sekiz yaşında bir kızımız vardı. Yalnız 'büyümesin' diye bir çocuk yapmak istedik. Eşim hamileliğinde doktor kontrolüne gitti. Doktor üçüz bebeğiniz olacağını söyleyince hemen beni telefonla aradı. İşte o an hem sevinç ve şaşkınlık yaşadık. Uzun bir süre kendime gelemedim. Şimdi dünyaya geldiler. İkinci bir bebek düşünürken Allah nur topu gibi üç erkek evlat verdi. Çocuklar nedeniyle eşim ücretsiz izine ayrılacak. Tek maaşla onlara bakmam zor olacak. Şimdiden mama ve bez sponsoru arıyorum." diye konuştu.

Çocuklarına şimdilik Artvin Emniyet Müdürlüğünde komiser yardımcısı olan kızkardeşi Hatice Sayın ile birlikte bakacağını vurgulayan Suna Yılmaz, uykusuz gecelerin başladığını söyledi. Tek başına üçüzlere bakmasının imkansız olduğunu anlatan anne Yılmaz, "Benim ya da eşimin ailesinden sırayla yanıma yardımcı alacağım. Çünkü birine mama verirken ikisi birden ağlıyor. Ayrıca üçüzler kızım Cemrenur'un dünyaya geldiği 23 Haziran'da doğması da büyük bir tesadüf. Yani 23 Haziran dört çocuğumun yaş gününü birlikte düzenleyecek ve her birine ayrı doğum günü hediyesi alacağız" dedi.


DOKTOR UYGULAMA YAPAN POLİSE ÇARPTI

MEHMET BARLAS

AYDIN (İHA) - Aydın'da bir doktorun kullandığı araç, uygulama noktasında kendisini durdurmak istemeyen trafik polisine çarptı. Kazada ağır yaralanan polis memuru tedavi altına alındı.

Kaza, dün akşam saat 23.30 sıralarında Aydın merkez Atatürk Meydanı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Atatürk Meydanı'nda bulunan Şehitler Abidesi önünde rutin trafik uygulaması gerçekleştirmekte olan trafik polisi Ş.T., Adnan Menderes Bulvarı istikametinden gelmekte olan aracı ve sürücüsünü kontrol etmek için durdurmak istedi. Durma uyarısına tepki göstermeyen ve Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde görevli doktor olduğu öğrenilen S.B'nin kullandığı 09 DR 461 plakalı araç, seyir halindeki hızıyla yolun ortasında bulunan trafik polisine çarptı. Çarpmanın etkisiyle trafik polisi Ş.T'nin başı aracın ön camına çarparken, yaralı polis memuru birkaç metre yuvarlandı.

Kazada ağır yaralanan trafik polisi, ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Maddi hasarın meydana geldiği aracın sürücüsü doktor S.B. ile araçta bulunan bir bayan, kazanın ardından büyük bir şok yaşadı. Çarptığı polis memurunu görmediğini iddia eden S.B., gerekli işlemlerinin yapılması için polis merkezine götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

EMNİYET MÜDÜRÜ OLAY YERİNE GELDİ

Bu arada; talihsiz kazanın ardından olay yerine gelen Aydın Emniyet Müdürü Tacettin Kurt, kaza anında uygulama yapmakta olan diğer trafik ekipleri ve gördü tanıklarından bilgi aldı. Hastane polisinden yaralı meslektaşının sağlık durumu hakkında bilgi alan Kurt, yaralı polis memurunun sağlık durumunun iyi olduğunu ifade etti.


'Evlilik izni vermezlerdi, öldürdüm'

Osman ASİLTÜRK/ Sabah

Anaokulu öğretmeni Derya Çakır'ı öğrencilerinin gözü önünde öldüren Ekrem Şavran, "Yaralıydı ve artık kendi istese bile ailesi evlenmemize izin vermeyecekti. Onu bu yüzden öldürdüm" dedi

İstanbul Bağcılar İTO İlköğretim Okulu'nda 4 Mart 2010'da okulun müdür yardımcısı Ekrem Şavran (33) sevgisine karşılık vermeyen ana sınıfı öğretmeni Derya Çakır'ı (25) sınıftaki 24 öğrencisinin gözü önünde tabancayla yaralamış, ardından bıçakla boğazını keserek öldürmüştü. Şavran, ilk kez hâkim karşısına çıktı. Çakır'ın, kendisinin Alevi olması nedeniyle ailesinin evliliğe izin vermeyeceğini belirtmesi üzerine annesiyle konuştuğunu anlatan Şavran şöyle ifade verdi: "Derya annesiyle konuştuğumu öğrenince çok kızdı. Bana sınıfta hakaret etti. O gün amacım konuşmaktı. Beni görmezden gelince kendimi hakarete uğramış hissettim ve bir el ateş ettim. Yaralanmıştı ve ailesi artık kendi istese bile evlenmemize izin vermeyecekti. Bu yüzden öldürdüm" dedi. Sanık cezai ehliyetinin belirlenmesi için Adli Tıp'a sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber