Hastane bahçesinde korkutan çukur

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ağustos 2010 10:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aksaray Devlet Hastanesi'nin hemen yanında gece patlamaya benzer bir gürültünün ardından 8 metre genişliğinde 5-6 metre derinliğinde çukur oluştu.

Olay, saat 02.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aksaray Devlet Hastanesi Kanser Erken Tanı ve Tedavi Merkezi yanında önce patlamaya benzer bir ses ve sarsıntı meydana geldi. Hastane güvenlik görevlileri sarsıntının neden kaynaklandığını tespit etmek için hastane bahçesinde araştırma yaparken, bahçede büyük bir çukur oluştuğunu fark ettiler. Çukurun Konya yöresinde oluşan obruklardan olabileceğini düşünen görevliler durumu hastane yetkililerine bildirdi. İl Sağlık Müdürü Akın Südemen ve

Aksaray Devlet Hastanesi Başhekimi Mustafa Yordam hemen bölgeye gelerek inceleme yaparken, emniyet güçleri de bölgeye hasta yakınlarının ve çalışanların yaklaşmaması için güvenlik şeridi oluşturdu. Yapılan incelemede çukurun 8 metre genişliğinde ve yaklaşık 5-6 metre derinlikte olduğu tespit edildi. Çukurun eski ve kullanılmayan altyapı hattının hemen yanında oluşması nedeniyle altyapıdaki göçükten kaynaklanmış olabileceği ifade edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber