Polisleri hasımları zannettiler; silah, balta ve satırlarla geldiler

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Ağustos 2010 13:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ümraniye'de, kaçak et kesimi yapıldığı ihbarı üzerine belirlenen bir adrese baskın düzenlendi. Adreste bulunan bir kişi, operasyon yapan polisi kavgalı oldukları şahıslar zannederek yakınlarından yardım isteyince olay yerine gelenlerin araçlarında yapılan aramalarda silah, satır ve balta bulundu.

Olay, gece saat 01.00 sıralarında Cemil Meriç Mahallesi, Yeşildere Caddesi, İmam-ı Şafi Şokak'ta meydana geldi. Gecenin ilerleyen saatlerinde kaçak et kesimi yapıldığı ihbarı üzerine şüpheli olduğu belirtilen adrese Ümraniye Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından baskın düzenlendi. İhbarı ciddiye alan polis ekipleri, şüpheli adresleri didik didik aradı. Kalabalık polis ekibini hasımları sanan bir vatandaş, polise kapıyı açmadan önce yakınlarından yardım isteyince ortaya ilginç görüntüler çıktı. Yakınlarını "Baskına uğradık, hemen gelin!" diye aradıktan sonra kapıyı açan vatandaşla polis arasında tartışma yaşandı. Yaşadığı şaşkınlığı üzerinden attıktan sonra karşısındakilerin polis olduğunu anlayan vatandaşın, ikinci defa yakınlarını arayarak "Bunlar polis, gelmeyin." dediği görüldü. Ancak kısa süre sonra olay yerine gelen 3 kişi polis tarafından durduruldu. Şahısların araçlarında yapılan aramalarda tabanca, satır ve balta bulundu.

Olay yerinde kendini savunan zanlılardan biri, düşmanlarının olduğunu, buraya kavgaya geldiklerini söyledi. Gözaltına alınan zanlı karakola götürülürken, silaha da el konuldu. Başka bir adreste yapılan tüm aramalarda kaçak et kesimine rastlanmadı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber