Zabıta memuruna bıçaklı saldırı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Eylül 2010 14:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya'nın Korkuteli İlçesinde, pazar esnafı ile zabıta arasında çıkan tartışma sonrasında bir zabıta memuru bıçakla yaralandı.

Olay, Antalya'nın Korkuteli İlçesinde kurulan semt pazarında meydana geldi. Şehir dışından gelen pazarcılar ile belediye zabıta ekipleri arasında kaçak sergi açtırmama nedeniyle tartışma yaşandı. Yapılan denetim sırasında zabıta ekipleri ile ilçe dışından gelen Cevriye Açıkgöz (31), Şükrü Açıkgöz (27), Selvi Açıkgöz (29) ve Birol S. (36) arasında tartışma çıktı. Tartışma sonrası Birol S., üzerinde taşıdığı bıçakla görevi başındaki zabıta görevlisi Yunus Takkay'ı bıçakladı.

Kaçmaya çalışan zanlı, şehir merkezinde görevli polisler tarafından yakalandı. Gözaltına alınan zanlı, linç girişimine karşı bir iş yerine sığındı. Polis ekipleri yoğun çabalar sonucu halkı dağıtmaya çalıştı. Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden takviye ekibin gelmesiyle zanlı karakola götürüldü.

Yaralı zabıta memuru Yunus Takkay ise özel bir araçla Korkuteli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı zabıta memuru ilk müdahalenin yapılmasının ardından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber