Bayan öğretmenin katil zanlısı, cinayetten sonra bankamatiğe gidip parayı çekmiş

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Eylül 2010 14:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Malatya'da geçtiğimiz Şubat ayında kaybolduktan 12 gün sonra bir temizlik işçisi tarafından öldürülerek toprağa gömülü vaziyette bulunan 24 yaşındaki Sosyal Bilgiler Öğretmeni Aygün Kıranşan'ın katil zanlısı temizlik görevlisinin, genç öğretmenin hesabından para çekerken güvenlik kamerasıyla görüntülendiği ortaya çıktı.

Malatya'da özel bir dershanede Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak görev yapan Aygün Kıranşan, 15 Şubat 2010 günü kayboldu. Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekiplerince yapılan incelemede, genç öğretmenin arkadaşının evine gittiği Kaynarca Mahallesinde otobüs durağında beklerken, Malatya Belediyesi'ne bağlı şirkette çöpçü olarak çalışan 4 çocuk babası Ramazan İnkaya (42) tarafından, bölgedeki ıssız bir kayısı bahçesine götürülerek, tecavüze yeltenildiği, bankamatik kartının şifresini öğrendikten sonra boğarak

öldürüldüğü ve un çuvalına konularak 4 kilometre ilerideki bir bahçeye götürülerek gömüldüğü belirlenmişti.

Katil zanlısı Ramazan İnkaya'nın öğretmeni öldürdükten 1 gün sonra temizlik işçisi elbiselerini giyerek bankamatikten para çektiği, yine olaydan 2 gün sonra ikinci kez bankaya gidip aynı şekilde bankamatikten para çektiği tespit edildi. Katil zanlısının genç öğretmenin hesabından 920 TL para çektiği bildirilirken, şahısın bankamatikten para çekerken güvenlik kamerası görüntülerince tespit edildiği belirtildi.

Katillin genç öğretmeni bankamatik şifrelerini öğrendikten sonra boğmaya çalıştığı, başaramayınca ağzını ve burnunu kapatarak, öldürdüğü ortaya çıkmıştı. Katil zanlısının olaydan sonra cesedi 3 gün bahçede kayısı ağaçlarını arasında un çuvalının içinde saklayıp, daha sonra el arabasıyla 4 kilometre ilerideki bahçeye götürüp cesedi gömdüğü belirlenmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber