Cezaevinden kaçıp cinayet işledi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Eylül 2010 16:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa'nın Karacabey ilçesinde yabancı bir firmanın sigara dağıtıcısı olarak çalışan Nurullah Şen(27), ürün verdiği bir marketten dönerken gasp edildi. Başına sıkılan tek kurşunla öldürülen Şen'in cesedi ile 50 bin TL'lik sigara ormanlık alanda, aracı ise uçuruma yuvarlanmış olarak bulundu. İçerisinde 18 bin TL olan kasayı alarak ormanlık alana kaçan cezaevi firarisi zanlı Nihat Ş.'nin (40) yakalanması için jandarma timleri operasyon başlattı.

Karacabey'e bağlı Kurşunlu köyüne 10 HH 929 plakalı aracıyla sigara dağıtımı yapan Nurullah Şen, burada bir markete sigara bıraktıktan sonra dönüşe geçti. Şen, cinayetten yattığı açık cezaevinden kaçtığı belirlenen Nihat Ş. tarafından yol üzerinde tek el ateş edilmesi sonucu şakağından vuruldu. Cinayetin ardından direksiyona geçen katil zanlısı kaçtı. Minibüsle başka bir sigara firmasının pazarlamacısı tarafından fark edilen zanlı, 'Nurullah nerede?' sorusunu da geçiştirdi. Kurşunlu köyüne geri dönen katil zanlısı Nihat Ş. orman yoluna saparak izini kaybettirmeye çalıştı.

Jandarmanın bölgeyi abluka altına alarak tüm çıkış noktalarını kapatmasıyla kaçamayacağını anlayan zanlı, gasp ettiği aracı 50 metrelik uçurumdan atarak ormanlık alana kaçtı. Teknik takip desteğiyle jandarma, Sivil Savunma ve AKUT ekipleri tarafından kana bulanmış araç ve Nurullah Şen'in cesedi orman yolunda bulundu. Geniş çaplı araştırma sonrasında köyde Nihat Ş.'nin kardeşi N.Ş. suç ortağı olduğu iddiasıyla gözaltına alındı.

Jandarma ekipleri, ormanın içine gizlendiği düşünülen Nihat Ş.'yi yakalamak için Bursa'dan takviye jandarma komando timleri çağırdı. Komandolar karış karış taradıkları dağlık ve ormanlık bölgede katil zanlısını arıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber