8 Kasım 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 08 Kasım 2010 09:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

08 Kasım 2010 Pazartesi

Bakanlar Kurulu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında Merkez Bina'da toplanacak. (11.00)

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, sabah saatlerinde İngiltere Başbakanı David Cameron ile Downing Street'deki Başbakanlık Konutu'nda görüşecek. 45 dakika sürecek görüşmenin ardından Cumhurbaşkanı Gül, Chatham House'ta bir konferansa katılacak. Gül, Oxford Üniversitesi'nde de bir konuşma yapacak.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 26. Transatlantik Konferansı'na katılan ABD Kongre heyetini parti merkezinde kabul edecek. (18.00)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partinin yeni MYK'sını parti merkezinde topluyor. Türk-İş'i ziyaret edecek olan Kılıçdaroğlu, daha sonra eskiden CHP ve DSP'de görev yapmış olan eski milletvekillerini parti merkezinde kabul edecek. (10.00/11.00/13.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Güney Kore Bilgi ve Ekonomi Bakanı Kyum Hwan Choi'yi makamında kabul edecek. (10.30)

Atatürk Üniversitesi Stratejik Araştırma Merkezi tarafından 'Küresel Isınma Sorunları, Türkiye ve Ortadoğu'ya Yansımaları' konulu konferans düzenlenecek (14.00)

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul'da Çağlayan Kavşağı'nın yeniden düzenlenmesine ilişkin temel atma törenine katılacak. (10.00)

Dünya Turizm Oscar'ını Türk oteli kazandı. Türk oteli Les Ottoman, Londra'da düzenlenen 'Dünya Seyahat Ödülleri' (World Travel Awards) töreninde turizm sektörünün oscarı olarak nitelendirilen 'Dünyanın En İyi Suite ve Spa Oteli' ödülünü kazandı.

Irak'ta 8 aydan beri kurulamayan hükümet çalışmaları hızlanıyor. Grup temsilcileri Erbil'de toplanarak görüşmelerde bulunacak. Görüşmelere Başbakan Nuri El Maliki ve Ayad Allavide katılacak.

SPOR

Spor Toto Süper Lig'de 11. hafta Beşiktaş ? Kasımpaşa karşılaşmasıyla tamamlanacak. (20.00)

Bank Asya 1. Lig'de 11. haftasında Kayseri Erciyesspor ? Adanaspor ile karşı karşıya gelecek. (20.00)

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda Ankaragücü ile oynayacağı maç için Başkent'e gidecek. (16.00)

Beşiktaş Cola Turka'nın NBA'den transfer ettiği Allen Iverson'un İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Bursaspor, Türkiye Kupası'nda Çarşamba günü karşılaşacağı Kırıkhanspor hazırlıklarına başladı. (16.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber