Kendisini uyaran zabıta memurunu bıçakladı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 17 Kasım 2010 15:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesi'nde kaçak kesim yapmak isteyen 23 yaşındaki Erdem Hamzaoğlu, kendisini uyaran zabıta memuru 30 yaşındaki İbrahim Göktaş'ı bıçakla yaraladı. Arkadaşlarının hastaneye kaldırdığı Göktaş'ın sağ koluna 50 dikiş atıldı.

Olay, öğle saatlerinde Hatip Mahallesi'nde Çorlu Belediyesi'nin mezbahasının bahçesinde meydana geldi. Bahçede satılan kurbanlıklardan alanlara iddiaya göre, ?Kasap lazım mı?? diye sorarak mezbahada kesim yapmak isteyen Erdem Hamzaoğlu ile belediye zabıtaları arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında, zabıta memuru İbrahim Göktaş, Hamzoğlu'nu uyardı. Bunun üzerine çıkan kavgada Erdem Hamzaoğlu, kurban kesmek için yanında getirdiği bıçak ile İbrahim Göktaş'a saldırdı. Hamzaoğlu'nun savurduğu bıçak Göktaş'ın sağ kolunu kesti.

50 DİKİŞ ATILDI

Erdem Hazmazoğlu olay yerinden kaçarken, kolundan bıçaklanan zabıta memuru İbrahim Göktaş ise arkadaşları tarafından Çorlu Devlet Hastanesi'ne götürüldü. İlk müdahalesi acil serviste yapılan Göktaş'ın sağ kolunda 20 santim uzunluğunda ve 7 santim derinliğinde kesik oluştuğu belirlendi. 50 dikiş atılan İbrahim Göktaş'ın sağ kolu hareket etmemesi için alçıya alındı. Yaklaşık 2 saat hastanede tutulan Göktaş, taburcu edildi.Polise ifade veren zabıta memuru İbrahim Göktaş, ?Mezbahada kesim yapılıyordu ama kurbanlıklara bakan vatandaşlara biri ?Kasap lazım mı?' diyerek rahatsız ediyordu. Ben de kendisini uyarınca, tartıştık. Beni kolumdan bıçakladı? dedi.Polis, olay yerinden kaçan Erdem Hamzaoğlu'nu yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber