MHP'li Belediye başkanları Antalya'da toplanacak

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 24 Kasım 2010 15:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, haftasonunda, Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde partili tüm belediye başkanlarıyla toplantı yapacak.

MHP, Manavgat'ın Titreyengöl Mevkii'ndeki Sueno Otel'de yerel yönetimler toplantısı yapacak. 26, 27 ve 28 Kasım günlerinde partili tüm belediye başkanlarının katılımıyla yapılacak toplantı için Cuma akşamı Antalya'ya gelecek MHP Lideri Bahçeli, Cumartesi sabahı partili başkanlara seslenecek. Bahçeli daha sonra Serik Belediyesi Cumhuriyet Kompleksi ve Çarşamba Pazarı açılışını yapacak. Daha sonra Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret edecek olan Bahçeli, Antalya Ülkü Ocakları hizmet binasının açılışını yaparak günü tamamlayacak. Bahçeli, Antalya ziyaretinin son gününde ise kapanış konuşmasının ardından Alanya'nın Okurcalar Beldesi'nde arıtma tesisinin açılışını gerçekleştirdikten sonra saat 15.30'da Ankara'ya hareket edecek.

MHP Antalya İl Başkanı Adnan Kaya, bugün partide düzenlediği basın toplantısında Bahçeli'nin programına ilişkin bilgiler verdi, açılış ve törenlere tüm Antalyalılar'ı davet etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber