9 Aralık 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Aralık 2010 09:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nın (İMKB) 25. kuruluş yılı dolayısıyla düzenlenen 'İMKB 25. Yıl Konferansı'nın açılışına katılacak. (09.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanlık Resmi Konut'ta, Suriye Dışişleri Bakanı Velid Muallim ve Kuveyt Meclis Başkanı Jassem Mohammad ile ayrı ayrı görüşecek. (15.30/20.00)

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrunnisa Gül, İstanbul Elite World Hotel'de, Avrupa Konseyi 2006-2015 Özürlüler Eylem Planı Ara Değerlendirme Konferansı açılış konuşmasını yapacak. (09.30)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, makamında Kazakistan Büyükelçisi Tuymebayev'i kabul ettikten sonra Sheraton Otel'de TÜSİAD kokteyline katılacak. (11.15/19.00)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, TÜRSAB tarafından düzenlenen 'Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı'nın açılışına katılacak, kentte çeşitli temaslarda bulunacak. (11.00-20.45)

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, okul ve yurt açılışlarına katılmak üzere günübirlik olarak Erzurum'a gelecek. (10.40)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) tarafından düzenlenen toplantıya katılacak. Kılıçdaroğlu, daha sonra havayoluyla Ankara'ya hareket edecek. (10.30-15.40)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, medya kuruluşlarının Ankara Temsilcileri ile Sheraton Otel'de kahvaltılı programda bir araya geliyor. (09.30)

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, çeşitli illerden gelen öğrencileri parti merkezinde kabul edecek. (11.00)

DSP Genel Başkanı Masum Türker, parti merkezinde Kosova ve Hindistan büyükelçilerini ayrı ayrı kabul edecek. (11.00/15.00)

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, İvedik İçme Suyu Arıtma Tesisleri'nde Kurtboğazı 3. İsale Hattı Projesi hakkında bilgi verecek. (11.30)

Memur Sen'e bağlı Eğitim Bir-Sen 1 Numaralı Şube Başkanı Ertan Ciyavuz, sendika binasında basın açıklaması yapacak.(10.00)

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesinde ihmalleri bulunduğu gerekçesiyle aralarında dönemin Trabzon İl Jandarma Komutanı Albay Ali Öz'ün de bulunduğu 8 sanık askerin yargılandığı davaya, Trabzon 2. Sulh Ceza Mahkemesi'nde devam edilecek. (14.00)

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesiyle ilgili olarak dönemin Trabzon İl Jandarma Komutanı Albay Ali Öz hakkında 'görevi ihmal' suçundan açılan davada Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya devam edilecek.(09.00)

Türkiye ile Ortadoğu ülkeleri arasında hızla gelişen ilişkiler Türk işadamlarına yeni olanaklar sağlıyor. Özellikle Türkiye ile Körfez ülkeleri arasındaki ilişkilerin artması Türk İşadamlarının bölgeye olan ilgisini daha da artırdı. Bölgede, son yıllarda dikkatleri üzerine toplayan, Körfezin küçük ama ekonomisi ve yaptığı işler açısından büyük olan Katar, bu ilginin başını çeken ülkeler arasında yer alıyor. Katar'ın 2022 Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak olması bu ilgiyi ikiye katlıyor.

Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Yüksek Öğrenim Bakanı Dilaver Alladin, Türk Okullarının bölgedeki varlıklarını çok önemsediklerini belirterek, bu okulların varlığının, bölge ile Türkiye halkları arasında büyük bir kardeşlik, ekonomik, ticari ve siyasi köprü oluşturduğunu söyledi.

SPOR

Beşiktaş, Eskişehirspor maçının hazırlıklarına basına kapalı devam edecek. (10.30)

Beşiktaş, Eskişehir'e giderek kampa girecek.

Galatasaray'da Gençlerbirliği maçı hazırlıkları sürüyor.

Fenerbahçe, Ankaragücü maçı hazırlıklarına devam ediyor.

Spor Toto Süper Lig'de takımların hafta sonu maçlarına yönelik antrenmanları takip edilecek.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay basın toplantısı düzenleyecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber