Öğretmeni bıçak darbelerinden paltosu kurtardı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 06 Ocak 2011 16:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sakarya'nın Arifiye İlçesi Çok Programlı Lise öğrencisi R.K. (17), kitap yüzünden kendisini uyarıp tokat attığını ileri sürdüğü öğretmenine okul önünde ağabeyi ve arkadaşıyla saldırdı. Saldırıda öğrencinin ağabeyinin bıçak darbelerinden öğretmeni giydiği kalın paltosu kurtardı.

Arifiye Çok Programlı Lise Elektrik Bölümü öğretmeni Recep Usta (37) okulun karşısındaki lokantada yemek yedikten sonra dönerken, okul önünde elektrik bölümü öğrencisi .R.K. ile ağabeyi Y.K. (21) ve arkadaşları E.Ö. (17) tarafından önü kesildi. İddiaya göre ögrenci R.K.nin ağabeyi Y.K. öğretmene, "Sen benim kardeşime nasıl tokat atarsın" diye çıkıştıktan sonra üzerinde taşıdığı bıçakla saldırdı. Bu sırada R.K. ve arkadaşı E.Ö. de öğretmene sopalarla vurmaya başladı.

Olayda elinden ve yüzünden yaralanan ögretmen okula kaçarak kurtulurken öfkeli ağabey, öğrenci ve arkadaşı kaçtı. Olayın polise bildirilmesi üzerine R.K. ve arkadaşı gözaltına alınırken, ağabey ise aranıyor.

Öğretmen Recep Usta olayla ilgili konuşmaktan kaçınırken, olay sırasında üzerinde bulunan kalın paltosunun kendisini bıçak darbelerinden koruduğu, paltonun üzerinde çok sayıda bıçak izi bulunduğu belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber