Kırık koluyla zanlıyı yakalayan polis memuru ödüllendirildi/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Ocak 2011 17:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde yılbaşı gecesi iki hırsızlık zanlısını kovalarken yere düşüp kolu kırılan, buna rağmen zanlıyı yakalayan polis memuru Halil İbrahim Gencer (40) takdirname ve çeyrek altınla ödüllendirildi. Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan, İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın ve İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Sercan Gürcan'la birlikte kabul ettiği Gencer'i kutladı.

Halil İbrahim Gencer'in 15 yıllık polis memuru olduğunu belirten Vali Arslan, "Bütün güvenlik mensuplarımızın cansiperane çalıştığını biliyoruz ancak bu olay, hem örnek teşkil etmesi hem de ciddi bir yaralanmaya rağmen canı pahasına zanlıyı yakalaması açısından takdire değer." şeklinde konuştu. Polis memuru Gencer ise olay gecesini anlatırken kolunun kırıldığının farkında olmadığını belirterek, "Farkında olsaydım da yine zanlının peşinden giderdim." dedi.

Yılbaşı gecesi Bandırma TOKİ bölgesinde meydana gelen hırsızlık olayına giden İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'nde görevli Halil İbrahim Gencer, iki şüpheliden 14 suç kaydı bulunan M.A.'yı yakaladı. 100 metre ileride bir arabanın yanında saklanan ikinci zanlı Y.D.'yi yakalamak için kovalamaya başladı. Kovalamaca sırasında çime basarak kayıp düşen ve sol kolu kırılan Gencer, yine de zanlının peşini bırakmayarak yakalamayı başardı. Adliye sevk edilen zanlılar, tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber