24 yıllık milli eğitim müdürü 91 okul yaptırdı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ocak 2011 15:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya'nın Alanya ilçesinde, çeyrek asırdır milli eğitim müdürlüğü görevini yürüten İbrahim Köseoğlu, 91 okul yaptırdı, 11'i için de protokol imzaladı.

İbrahim Köseoğlu, hayırsever iş adamlarının gönlünü kazanarak devlete okul kazandırmak için var gücüyle çalıştığını ifade etti. Köseoğlu, 24 yılda güzel işlere imza attıklarını ifade etti. İlçeye bugüne kadar 91 ilköğretim, lise ve öğretmeneviyle birlikte 80'er yataktan 4 otel kazandırdıklarını ifade eden Köseoğlu, toplamda 6 ilköğretim okulu, 1 çok programlı lise 4 liseyi gelecek eğitim öğretim sezonuna yetiştireceklerini söyledi.

Köseoğlu, "Alanya kadirşinas hayırseverlerin yoğun bulunduğu bir yöredir. 24 yıl boyunca parası olan hayırseverlerimizle irtibata geçtik. Birebir görüşerek okul yapmaları konusunda ikna ettim. Hepsi de tereddütsüz kabul ederek eğitime katkıda bulunmak için yarıştılar. Allah onlardan razı olsun. Eğer onlar destek olmasaydı, şimdi ilçemizde tek değil, üçlü eğitim sistemi olurdu. Öğrencilerimiz onların sayesinde rahat nefes alarak ders çalışıyor." dedi.

Personelinin özel sorunlarıyla da yakından ilgilendiğini belirten Müdür Köseoğlu, eğitim camiasında birlik ve beraberliği sağlamak için çaba gösterdiğini kaydetti. Okul ziyaretlerini ihmal etmediğini anlatan Köseoğlu, hediyeleşmeyi de gözardı etmediklerini kaydetti

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber