3 Şubat 2011'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Şubat 2011 09:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çankaya Köşkü'nde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner ile haftalık görüşmesini gerçekleştirecek. (11.00/15.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Işık Koşaner'i Başbakanlık'ta kabul ederek haftalık görüşmesini yapacak. (13.30)

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubuk, Özel Okullar Birliği'nn Antalya'da Lara Rixos Otel'de düzenlediği 'beyin ve insan' konulu toplantıya katılıyor (10.00)

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Gaziantep'te 'Belediyeler Avrupa Birliği'ne Hazırlanıyor Projesi'nin bölgesel bilgilendirme toplantısına katılacak. (10.00)

HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Ankara Yenimahalle İlçe Başkanlığı'nın açılışını gerçekleştirecek. (13.00)

YÖK Genel Kurulu, Prof. Dr. Ziya Özcan başkanlığında Ankara'da gerçekleşecek. (10.00)

Hukuk dernekleri, yargıda acilen reform yapılması ve Yargıtay ve Danıştay'ın iş yükü nedeniyle Ankara İçkale Otel'de bir basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, basının Ankara temsilcileriyle Bilkent Otel'de kahvaltıda bir araya gelecek. (09.30)

PTT Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tural ile Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali, Ankara'da kan bağışı kampanyasına katılacak. (10.00)

KESK ve DİSK, torba yasayı protesto için Ankara'da yürüyüş düzenleyecek. (11.00)

Suriye-Türkiye Parlamentolar arası Dostluk Grubu Başkanı Mehmet Şandır başkanlığındaki heyet Bursa Valisi Şahabettin Harput'u ziyaret edecek. (15.00)

Bursagaz, düzenleyeceği basın toplantısı ile 2010 yılında gerçekleştirmiş olduğu projelerini, 2011 yılı hedef ve projelerini değerlendirecek. (10.00)

İstanbul'da dün yaşamını yitiren sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster'ın cenazesi, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek (12.15)

Tayland Ulusal Araştırma Konseyi tarafından bu yıl ilki düzenlenen fuarda çok sayıda icat görücüye çıktı. Çoğunluğu orta ve yüksek öğrenim öğrencileri tarafından yapılan icatların bazıları komik, bazıları ilginç, bazıları dikkat çekici bulundu.

Rusya'nın köylerinde giyilen ve "valenki" ismini verdikleri kışlık çizmeler Avrupa'da moda oldu.

SPOR

Beko All Star 2011 kadroları düzenlenecek basın toplantısıyla açıklanacak. (11.00)

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçları Gençlerbirliği ? Bucaspor ve Gaziantepspor ? Galatasaray karşılaşmalarıyla tamamlanacak. (18.00 / 20.00)

Bursaspor, yarın karşılaşacağı Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Profesyonel lig takımlarının haftanın maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber