Trenin önüne atlayan 17 yaşındaki lise öğrencisi öldü/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 10 Mart 2011 16:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İZMİR'de, Bornova Anadolu Lisesi öğrencisi Yüksel Sesgir, Halkapınar İstasyonu'nda montunu çıkardıktan sonra kendisini banliyö treninin önüne atarak yaşamına son verdi. Sesgir'in, montunun cebinden, "Ben daha 17 yaşındayım ama köpek gibi aşığım. Baba beni affedin, böyle birşeyi yapabileceğimi hiç düşünmezdim. Ö.'yü (Özge) çok seviyorum. Onun bir suçu yok. Ona kızmayın, sahip çıkın" yazılı intihar notu çıktı.

Olay, bugün (perşembe) saat 11.30 sıralarında Halkapınar İstasyonu'nda meydana geldi. Bornova Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Yüksel Sesgir, tek başına geldiği istasyonda, beklemeye başladı. Bir süre sonra üzerindeki montunu çıkararak ağacın altına bırakan Sesgir, çevredekilerin şaşkın bakışları arasında Karşıyaka yönünden gelen, banliyö treninin önüne atladı.

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Vatandaşların uyarısı üzerine trenin durmasının ardından, sağlık ve polis ekiplerinden yardım istendi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalede bulundu, ancak Yüksel Sesgir'in, hayatını kaybettiği belirlendi. Bu sırada büyük şok yaşayan yolcular tahliye edildi.

İNTİHAR NOTU CEBİNDEN ÇIKTI

Polisin olayla ilgili araştırmaları sırasında, Yüksel Sesgir'in, ağaç altındaki montu da bulundu. Montun cebinden çıkan bir sayfalık intihar notunda Sesgir'in, "Ben daha 17 yaşındayım ama köpek gibi aşığım. Baba beni affedin, böyle birşeyi yapabileceğimi hiç düşünmezdim. Ö.'yü çok seviyorum. Onun bir suçu yok. Ona kızmayın, sahip çıkın" yazdığı öğrenildi. Nöbetci savcının incelemesinin ardından liseli gencin cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polisin olayla ilgili soruşturmasının devam ettiği bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber