Çolakkadı'ya tehdit yazılarına ilişkin soruşturmaya takipsizlik

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 25 Mart 2011 17:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Özel Yetkili Cumhuriyet Başsavcı Vekili Turan Çolakkadı'nın evinin yanındaki bir trafoda yazılı ?ölüm tehdidi mesajlarına' ilişkin başlatılan soruşturmada ?takipsizlik' kararı verildi. Çolakkadı'nın evinin yanındaki bir trafoya, kuru kafa simgesinin üzerinde 'Savcı' , "Kıllı was here", "Guy fawkes", "November 5th" gibi yazılar yazıldığı tespit edilmişti. Çolakkadı'nın korumaları söz konusu yazıları fark edip, durumu İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bildirmişti.

KAMERA KAYITLARI İNCELENDİ

Durumdan haberdar edilen emniyet, söz konusu yazıları yazan meçhul kişi ya da kişileri bulmak için çalışma başlatmıştı. Trafonun yer aldığı bölgede tüm kamera görüntüleri incelendi. İstanbul özel yetkili Cumhuriyet Savcısı Emin Aydinç tarafından yürütülen soruşturmada, polis herhangi bir bilgiye ulaşamadı.

TAKİPSİZ KARARI VERİLDİ

Trafodaki yazıları kimlerin yazdığını tespit edemeyen polis, bu yazıların tehdit amaçlı yazılıp yazılmadığını da belirleyemedi. Bu nedenle yürütülen soruşturmada herhangi bir ?delil ve şüpheliye ulaşılamadığı' gerekçesiyle takipsizlik kararı verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber