Polise atılan taş, okuldan çıkan öğrencinin gözünü yaraladı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Nisan 2011 18:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şırnak'ın Cizre ilçesinde, eylem yapan terör örgütü PKK yandaşlarından birinin sapanla attığı taş, okuldan çıkan bir öğrencinin gözünün yaralanmasına sebep oldu. Polis, yaralı ilköğretim öğrencisini tedavi amacıyla Cizre Devlet Hastanesi'ne götürdü.Cizre'de, olay çıkarıp, çevreye zarar veren terör örgütü yandaşları,

eylemlerini okul ve hastane bahçelerine yönlendiriyor. Göstericiler, verdikleri zararları dahi polise mal etmeye çalışıyor. Polis müdahalesi ile yaralandığı iddia edilen ve olaylarla ilgisi olmayanların nasıl ve kimler tarafından zarara uğratıldığı görüntülerde açıkça görülüyor. Yapılan eylemlerin kışkırtma amaçlı olduğu gözlerden kaçmıyor.

İlçede eylem yapan terör örgütü PKK yandaşlarından biri, bir ilköğretim okulunun çıkışı sırasında sapanla attığı taş, okuldan çıkan bir öğrencinin gözüne isabet etti. Olaylar esnasında polisler, eyleme katılmayıp kendilerini izleyen çocukları uzaklaşmaları için çaba gösterdi.

Eylemden habersiz olan minikler, eve dönüş saatlerinde çevreye zarar veren terör eylemcilerinin, ellerindeki taşları hedef gözeterek atmaları karşısında ne yapacaklarını bilemediler. Polis ise bu akıl almaz eylem esnasında göstericilerin çocuklara zarar vermesini engellemeye çalıştı.

Yasa dışı eylem sonunda yaralanan çocukları, sanki polis müdahalesi ile yaralanmış gibi gösteren göstericiler, karalama kampanyası yürütüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber