Laptop'larda microsoft indirimi

Haber Giriş : 12 Nisan 2005 00:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Öğretmenlere kampanyayla uygun koşullarda sağlanan laptoplarnadan ilkini Başbakan Erdoğan verecek. Tören'de Microsoft öğretmenlere sürpriz bir indirim daha yapacak.

Öğretmenler ilk dizüstü (laptop) bilgisayarlarını önümüzdeki hafta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden alacak. Bilgisayarlar 18 Nisan Pazartesi gününden itibaren öğretmenlerin elinde olacak. Başbakan Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'in de katılacağı törenle bilgisayarlarını alacak öğretmenleri bir de sürpriz bekliyor.

Microsoft'un Türk eğitimine katkı amacıyla işletim sisteminde 50 dolarlık indirim yapması, bunun da öğretmenlere 42 dolarlık iade şeklinde yansıması bekleniyor.

Vakıfbank-MEB işbirliğinde satılan iki tip bilgisayardan öğretmenler istediğini seçebiliyor. Toshiba'nın centrino işlemcili laptopu bin 62, Data Teknik, Casper ve Sentim firmalarının Exper Aktive, Casper Prestige ve KRN Mobilus marka celeron işlemcili bilgisayarları ise 866 dolara satılıyor. Öğretmenlerin peşin ve taksitle alabileceği laptoplar için Vakıfbank'tan kredi kartı alınması zorunlu. Öğretmenler, yüzde 1,6 faizli kredi ile 12, 18, 24 ve 48 ay vadelerle bilgisayarlarını alabiliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber