ESOGÜ'deki opresyonda gözaltına alınanlar tutuksuz yargılanacak/ Video

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Haziran 2011 18:44, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) yemekhanesinde ihaleye fesat karıştırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan ve aralarında Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı E.Y.'nin de bulunduğu 10 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

ESOGÜ'de düzenlenen yemek ihalesine fesat karıştırdıkları iddiasıyla gözaltına önceki gün gözaltına alınan ve aralarında Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı'nın E.Y.'nin de bulunduğu 7'si şirket çalışanı, 3'ü memur 10 kişi adliyeye sevk edildi. Zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

- Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde (ESOGÜ) ihaleye fesat karıştırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3'ü kamu görevlisi 11 kişi adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ESOGÜ'de yapılan yemek ihalesine fesat karıştırdıkları iddia edilen 3'ü memur 11 kişiyi gözaltına aldı. Operasyonda bazı belge ve dokümanlara da el konuldu. Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından geniş güvenlik tedbirleri altında adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber