Hükümlüyü yakalamaya çalışan polis ağır yaralandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Haziran 2011 14:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya'da, kaçmaya çalışan hükümlünün otomobiline tutunarak asılı kalan polis memuru, aracın direğe çarpması sonucu düşerek ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Ankara'da dolandırıcılık suçundan hakkında kesinleşmiş 20 yıl hapis cezası bulunan Yaşar Şimşek'in (40) Antalya'da bir otomobil alışverişi yapacağı ihbarı alındı. Bunun üzerine Ankara Emniyeti'nden üç kişilik bir ekip Antalya'ya gelerek hükümlüyü izlemeye başladı.

Polis ekibi, Şarampol Caddesi'nde sahte belgeyle otomobil satışı yapmaya çalıştığı ileri sürülen Şimşek'i suçüstü yakalamak istedi. Bu sırada Şimşek ve beraberinde bulunan iki kişi, tramvay yolu üzerinden araçla kaçmaya başladı. Ancak polis memurlarından Sefer Kırabal (38) tutunduğu hareket halindeki otomobilde asılı kaldı ve bu süre sürüklendi. Kaçan araç tramvay yolu üzerinde direğe çarpınca Kırabal düşerek ağır yaralandı. Akdeniz Üniversitesi Hastanesine kaldırılan Kırabal'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Diğer yandan, Şimşek ve beraberindekiler otomobille bir süre daha tramvay yolunda gittikten sonra taksiye binerek olay yerinden uzaklaştı. Antalya polisi kısa bir süre sonra Yaşar Şimşek, İsmail Ş. (25) ve Didem A'yı (25) şehir dışına çıkmak isterken Kepez'de yakaladı.

Yaşar Şimşek'in 7 ayrı kimlikle dolaştığı ve sahte kimlikle araç satışı yaptığı ileri sürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber