7 Eylül 2011'den önemli gündem başlıkları/ Video

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 07 Eylül 2011 09:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TBMM Başkanı Çiçek'in programı

- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, saat 16.00'da Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Taner Uran ve beraberindeki heyeti kabul edecek.

Bakanların faaliyetleri

- Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, saat 10.30'da Avrupa Birliği Bakanlığı yöneticileri ile istişare toplantısına katılacak.

- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, saat 13.00'de Avrupa Parlamentosu'nun Hollandalı üyesi Emine Bozkurt'u makamında kabul ederek.

- Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, saat 17.30'da MÜSİAD Yönetim Kurulu üyelerini kabul edecek.

- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergun, İstanbul'da Ceylan İntercontinental Otel'de saat 09.00'da, Ekonomi Gazetecileri Derneği üyeleri ile kahvaltılı toplantıda bir araya gelecek.

Siyasi partilerin faaliyetleri

- AK Parti Merkez Yürütme Kurulu, saat 18.00'de Genel Başkan ve Başbakan Erdoğan başkanlığında parti genel merkezinde toplanacak.

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın'ın kurtuluş yıldönümü törenlerine katılacak, Aydın Belediyesi'ni ziyaret edecek. Partisinin il, ilçe ve belde belediye başkanlarıyla bir araya gelecek olan Kılıçdaroğlu, İncirliova, Germencik, Kuşadası belediyelerindeki açılışlara ve Zülfü Livaneli konserine katılacak.

- CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, saat 12.30'da basın toplantısı düzenleyecek.

Basın toplantısı, tören, eylem, panel, toplantı, görüşme, ziyaret

- Bulgaristan Dışişleri Bakanı Nikolay Mladenov, Dışişleri Bakanı Ahmet -Davutoğlu'nun davetine icabetle çalışma ziyareti gerçekleştirecek.

- Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir ve yönetim kurulu üyeleri, saat 11.30'da Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'yı ziyaret edecek.

- Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Prof. Dr. Davut Dursun, saat 09.00'da ''İlköğretim Okullarında Medya Okuryazarlığı Dersi'nin Yaygınlaştırılması Paneli''nin açılışına katılacak.

- Irak Türkleri Derneği Ankara Şubesi, saat 12.30'da Irak'taki Türkmenlere yönelik saldırılarla ilgili bir basın toplantısı yapacak.

- Enerji-Sen, Taksim Tramvay Durağı'nda saat 12.30'da, BEDAŞ'ın işten çıkardığı sendikalı işçilere ilişkin basın açıklaması düzenleyecek.

- Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü, Arnavutköy Belediye Kültür Merkezi'nde saat 16.00'da "Huzur Toplantısı" düzenleyecek.

- Antalya'nın Belek beldesinde Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (EUROCHAMBRES) tarafından düzenlenen "Arap Baharı ve Avrupa Birliği Komşuluk Politikası" konulu panelin başkanlığını TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu yapacak. Ela Quality Resort'daki panele, EUROCHAMBRES Başkanı Alessandro Barberis, EUROCHAMBRES Başkan Yardımcılarından Pierre Gramegna ve EUROCHAMBRES Başkan Vekili ve Polonya Odalar Birliği Başkanı Andrzej Arendarski katılacak.

- TÜYAP Konya Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü tarafından saat 11.00'de Rixos Hotel'de basın toplantısı düzenlenecek.

EKONOMİ GÜNDEMİ

--------------------------------

- TÜİK, saat 10.00'da 2011 yılı ikinci dönem Sanayi İşgücü Girdi Endekslerini ve yine aynı döneme ilişkin Yapı İzin İstatistiklerini açıklayacak.

- Merkez Bankası, saat 14.30'da eylül ayı 1. dönem beklenti anketi sonuçlarını açıklayacak.

SPOR GÜNDEMİ

---------------------------

- 2011 FIBA Avrupa Şampiyonası'nda mücadele eden 12 Dev Adam, ikinci tur E Grubu'ndaki ilk maçında Fransa ile TSİ 18.00'de karşı karşıya gelecek.

- Basketbolda Spor Toto Türkiye Kupası Eleme Grubu kuralarının çekileceği basın toplantısı, saat 11.00'de Polat Renaissance Otel'de düzenlenecek.

- Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Manisaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürecek.

- Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nın yeni transferi dünyaca ünlü oyuncu Deron Williams ve ailesi, saat 17.10'da İstanbul Atatürk Havalimanı'na inecek.

- Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarına saat 17.00'de basına kapalı yapacağı idmanla hazırlıklarına devam edecek.

- Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına saat 19.00'da yapacağı antrenmanla devam edecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber