Teröristlerin okula sızmasını nöbetçi polis önlemiş/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Eylül 2011 17:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bitlis Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO)'na teröristler tarafından düzenlenen silahlı saldırının görüntüleri ortaya çıktı. Okula sızmaya çalışan teröristleri nöbetçi polis memuru püskürtüyor. Polis memuru büyük bir faciayı önlerken, çıkan çatışmaya daha fazla direnemeyen teröristler olay yerinden hızla uzaklaşıyor.

Bitlis Polis Meslek Yüksekokulu'na, 21 Eylül 2011 günü düzenlenen silahlı saldırıda 1 öğrenci şehit olmuş, 1'i ağır 4 öğrenci de yaralanmıştı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde ise polis memurunun gösterdiği kahramanca direniş, can kaybının artmasını önledi. Nöbetçi polisin teröristlerle çatışması Polis Meslek Yüksekokulu'na sızmayı önlüyor.

Görüntülerde, okulun bulunduğu sokaktan, önce bir dolmuş geçiyor ardından teröristlerin bulunduğu siyah renkli 34 HF 7879 plakalı otomobil sokağa giriyor. Otomobilden inen eli silahlı 4 terörist, okulun bahçe duvarından içeri ateş etmeye başlıyor. Bu sırada okul bahçesinde bulunan nöbetçi polis memuru, teröristlere hemen karşılık veriyor. Geri geri çekilip, bahçe duvarı altında hem okulu hem kendini savunan polis memuru, teröristleri püskürtmek için büyük gayret sarf ediyor. Polisin ateşi üzerine teröristler kısa bir süre sonra geldikleri araca binip olay yerinden hızla uzaklaşıyor. Bahçenin ön kısmında da iki polis memurunun siper aldığı görülüyor.

MİNİBÜS ÇATIŞMADAN SON ANDA KURTULMUŞ

Teröristlerin, polis okuluna saldırısı sırasında okulun bahçesinden çıkan minibüs, kurşunların hedefi olmaktan son anda kurtuluyor. Teröristler bahçe duvarına doğru koşarken minibüsün o bölgeden hızla uzaklaştığı görülüyor. Görüntülerde ayrıca, okulun yanından geçen bir vatandaş da saldırı sırasında boş araziye doğru koşuyor. Bir süre sonra tekrar kameraların açısına giren vatandaş, telefonla konuşarak buradan uzaklaşıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber