Eski Çorlu Belediye Başkanı tahliye edildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 19 Ekim 2011 17:27, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, operasyon sonucu gözaltına alındıktan sonra tutuklanan eski Belediye Başkanı Altan Ersin, Gelibolu Cezaevinden tahliye edildi.

"İhaleye Fesat Karıştırmak ve Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak" suçlamalarıyla 2008 yılında tutuklanan Ersin, cezasının bir bölümünü Tekirdağ Cezaevinde tamamladı. Daha sonra Gelibolu Cezaevine nakledilen Ersin, cezasını tamamlaması üzerine özgürlüğüne kavuştu.

Cezaevinden çıkışında eşi Göknur Ersin tarafından karşılanan Altan Ersin, daha sonra Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar'ı makamında ziyaret etti.

Ersin, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, Gelibolu'da bulunduğu süre içinde kendisine gösterilen ilgiye teşekkür edip, "Bu olayın en kötü yanı belediye başkanlarının zan altında görülmesidir. Bundan sonraki süreçte bizler Atatürkçü, çağdaş çizgide yürüyerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu olaylar benim başıma geldi, sizin başınıza gelmesin" diye konuştu.

Belediye Başkanı Özacar ise Ersin'e "geçmiş olsun" dileğinde bulunup, bundan böyle yorulmadan çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber