27 Ekim 2011'den önemli gündem başlıkları/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Ekim 2011 09:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Deprem bölgesindeki arama, kurtarma ve yardım çalışmaları takip ediliyor.

Milli Güvenlik Kurulu, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nde toplanacak. Toplantıya Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da katılacak. (13.30)

Çocuk Gelinler Projesi final programı TBMM'de yapılacak. TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu'ndaki toplantıya Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin de katılacak. (10.30)

CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak. (13.00)

Üçlü Danışma Kurulu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik başkanlığında, Ankara'da, iş sağlığı ve güvenliği yasasında yapılması planlanan değişiklikleri görüşmek üzere bir araya geliyor. (09.30)

İsrail'in deprem için gönderdiği yardımlar Ankara Esenboğa Hava Limanı'na geliyor. (10.30)

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, '2012 Avrupa Spor Başkenti İstanbul' konulu toplantıya katılacak. (09.30)

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve Enerji Bakanı Taner Yıldız, DSİ Genel Müdürlüğü Konferans Salonu'nda yapılacak olan 'HES Projelerindeki Problemler ve Çözüm Önerileri' konulu toplantıya iştirak edecek. (11.00)

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bakanlıkta tütün ve tütün mamülleri kaçakçılığı ile mücadele eylem planını açıklayacak. (10.00)

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün Sakarya ve Kocaeli'nde bir dizi açılış ve temel atma törenlerine katılacak.

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi'nin akademik yıl açılış töreni, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın katıldığı törenle yapılacak. Günay, basına kapalı olarak yapılacak EXPO toplantısını ardından basın toplantısı yapacak. (13.00/16.00)

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Adıyaman il Sağlık Müdürlüğü'nde sunum yapacak, Tıp Fakültesi Hastanesi ve rektörlüğü ziyaret edecek, bakanlık ve üniversite hastanelerinin ortak kullanımına yönelik istişare toplantısına katılacak. (10.00/17.45)

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Tüm Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası Genel Başkanı Oktay Erözgün başkanlığındaki heyeti makamına kabul edecek. (13.00)

MHP Genel Başkan Yardımcısı Reşat Doğru, TBMM'de basın toplantısı düzenleyecek. (12.00)

Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir ASO 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bodur elma bahçesindeki hasat toplama törenine katılacak. (13.00)

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) Başkanı Rızanur Meral ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, bu yıl 11'incisi düzenlenen Türkiye - Dünya Ticaret Köprüsü (TDTK) çerçevesinde gerçekleştirilen yatırım ve iş birliktelikleri ile ilgili açıklamalarda bulunacak. (09.30)

TÜİK, Türkiye Sağlık Araştırması sonuçlarını açıklayacak. (10.00)

HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Ankara Bilkent Üniversitesi'nde Medeniyet Krizi konulu konferans verecek. (12.30)

BBP İzmi İl Teşkilatı, Hakkâri'nin Çukurca ilçesinde şehit düşen askerler, merhum genel başkanları Muhsin Yazıcıoğlu ve Van'da yaşanan depremde hayatını kaybeden bütün vatandaşlar için Yasin-i şerif okutup, lokma döktürecek. (12.30)

Üniversiteler arası Bilgi Paylaşım Toplantısı ODTÜ Kongre Merkezi'nde yapılacak. (09.00)

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bilişim Suçları Şube Müdürlüğü'nde basın açıklaması yapılacak. (11.00)

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Pakistan Eski Başbakanı ve Ana Muhalefet Lideri Navaz Şerif ile Saraçhane'deki başkanlık makamında görüşecek. (16.00)

AK Parti Keçiören İlçe Teşkilatı, depremzedeler için kan bağışı kampanyası başlatıyor. (10.00)

Kamu hastaneleri birleşiyor, personel ve mali yönetim tek elde toplanıyor. Kamu Hastaneler Birliği taslağı geniş kapsamlı olarak ilk defa Kayseri'de uygulanıyor.

Adana Çukurova Üniversitesi tarafından 'Üniversiteler nereye gidiyor?' konulu panel gerçekleştirilecek. (13.00)

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Van'daki depremzedeler için yardım kampanyası başlattı.

Erzurum Hayvan pazarına kurbanlıklar getirilmeye başlandı.

Macaristan Büyükelçisi Kütahya Valisi Kenan Çiftçi ve Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça'yı makamında ziyaret edecek. (11.00 / 12.00)

Rusya Başbakanı Vladimir Putin, Libya'nın devrik lideri Muammer Kaddafi'nin öldürülmesi ile ilgili görüntüleri yayınlayan basın yayın organlarını kınadı.

Euro bölgesi liderleri, bugün sabah saatlerine kadar bankalarla sürdürdükleri çetin pazarlıkların ardından Yunanistan'ın borcunun yüzde 50'sinin (100 milyar euro) silinmesine özel sektörü ikna etti. Başbakan Papandreu, "Bu başarı, bütün Yunanlarındır." dedi. Gelişmenin Yunanistan'daki yankıları devam ediyor.

Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği-Kayserispor, Sivasspor-Mersin İdman Yurdu, Manisaspor-Ankaragücü, Beşiktaş-Fenerbahçe maçları oynanacak. (18.00 / 18.30 / 20.30 / 20.30)

Trabzonspor Kulübü Divan Genel Kurul Toplantısı, Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde yapılacak.(11.00)

Bursaspor hafta sonu oynayacağı Manissapor maçı hazırlıklarına ara vermeden Teknik Direktör Ertuğrul sağlam nezaretinde baymlayacak. (15.30)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber