TIR belediye aracını ezdi: 1 ölü, 2 yaralı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Kasım 2011 20:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
TIR belediye aracını ezdi: 1 ölü, 2 yaralı

Nevşehir Aksaray Karayolu'nda akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Kapadokya Forum AlışVeriş Merkezi karşısında meydana gelen kazada iki tırın arasında kalan belediye hizmet aracında can pazarı yaşandı.

Olaya bir yolcu otobüsünün yol kenarında yolcu bırakmasının sebep olduğu öğrenildi. Yolcu otobüsünden Gülbahar Turan adlı kadına karşıya geçmeye çalıştığı sırada yoldan geçen traktör yüklü Ahmet İnci yönetimindeki 50 FN 159 plakalı tır çarptı. Tırın ani durması sonucu arkadan gelen Mahmut Bulut yönetimindeki 50 EU 088 plakalı belediye temizlik işlerine ait araçta tıra arkadan çarptı. Bu araca ise 38 SK 955 plakalı başka bir tır çarptı. İki tır arasında kalan ve hurdaya dönen araçta sıkışan Mahmut Bulut ve Levent Eroğlu 'nu kurtarmak için belediye itfaiye ekipleri, kurtarma ekipleri ve kepçeler uzun süre çaba sarfederken olay yerine gelen Nevşehir belediye Başkanı Hasan Ünver çalışmaları yakından takip etti.

Araçta sıkışan Belediye işçilerinden Mahmut Bulut uzun çalışmalar sonrasında yaralı olarak kurtarılırken, diğer işçi Levent Eroğlu hayatını kaybetti. Nevşehir belediyesi'nde geçici işçi olarak çalışan Eroğlu'nun evli ve üç çocuk babası olduğu öğrenildi.

İki tırın arasında kalan ve hurdaya dönen aracın olay yerinden güçlükle çıkarılırken Nevşehir Aksaray karayolu uzun süre trafiğe kapandı.

MURAT ŞİŞMAN

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber