12 Aralık 2011'den önemli gündem başlıkları/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Aralık 2011 09:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

12 Aralık 2011 Pazartesi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Romanya Cumhurbaşkanı Traian Basescu'yu Çankaya Köşkü'nde resmi törenle karşılayacak. İki cumhurbaşkanının ikili görüşmelerinin ardından heyetler arası görüşmeler gerçekleşecek. Anlaşmaların ardından iki cumhurbaşkanı ortak basın toplantısı düzenleyecek. (11.45-12.00-12.30-13.30)

Meclis Genel Kurulu'nda, sağlık, kalkınma, gümrük ve ticaret, ekonomi, Avrupa Birliği, enerji ve tabii kaynaklar bakanlıklarının bütçeleri görüşülecek. (11.00)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, 2012 Türkiye'de Çin Kültür Yılı etkinlikleri kapsamında Cer Modern Sanatlar Merkezi'ndeki Ünlü Çin Ressamlarının Fırçasından İpek Yolu Resim Sergisi'nin açılışına katılacak. (17.30)

Yeni YÖK Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya görevini, Yusuf Ziya Özcan'dan devredecek. (10.00)

İslam Ülkeleri İstatistik, Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar ve Eğitim Merkezi ile İslam Araştırma ve Eğitim Enstitüsü ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Başkent Öğretmenevi'nde Yoksullukla Mücadelede Sosyal Yardım Yöntemlerinin Kullanılması konulu çalıştay yapacak. (09.30)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde ''Vicdan'' konulu seminere katılacak. (09.30)

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ankara Barcelo Otel'de yapılacak Türkiye'de İntermodal Taşımacılığın Güçlendirilmesi AB Eşleştirme Projesi Açılış Toplantısı'na katılacak. (09.30)

İki kardeşi şehit düşen astsubay, namaz kıldığı için ordudan atılmış (Özel)

Yüksek Askerî Şûra (YAŞ) toplantılarına getirilmeden, sıralı sicil yoluyla Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)'nden ilişiği kesilenlerden biri de Astsubay Mustafa Dinç. Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın emri, Milli Savunma Bakanlığı'nın imzası ile ordudan atılan Dinç'in iki kardeşi 1995 yılında Hakkari ve Şırnak'ta şehit düşmüş. Genelkurmay, şuan Ankara'nın Polatlı ilçesinde hamallık yapan Dinç'in namaz kılıp kılmadığını bile camiye personel göndererek öğrenmiş.

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, BM Küresel Sürdürülebilirlik Paneli'ne katılmak üzere New York'a gidecek. (11.00)

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, partisinin İzmir İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek. (11.00)

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği'nin bir basın açıklaması yapılacak. (09.00)

Türkiye Kalite Derneği Başkanı Hamdi Doğan ve KOSGEB Başkanı Mustafa Kaplan, KOBİ'lerde kalite bilincinin gelişmesi ile yaygınlaştırılmasını öngören işbirliği protokolünü imzalayacak. (11.00)

Rusya'nın başkenti Moskova'da Avrupa'nın en büyük buz pisti açıldı. Rus basını, pistin dünyanın en gelişmiş kış tesislerinden biri olduğunu yazdı.

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Ortadoğu Araştırmaları Merkezi (ICCMES)'nin tarafından düzenlenen ?Arap Ayaklanması: Sebepleri ve Sonuçları' başlıklı konferans bugün başlıyor.

AVRASYA FEED

Rusya'nın başkenti Moskova'da Cumartesi günü on binlerin hükümet karşıtı gösteri yaptığı Bolotnaya Meydanı'na bu sefer aşırı ulusalcı ve neo-nazi gruplar indi.

SPOR

Futbolda Türkiye Kupası 2. kademe maçlarının kuraları Ankara'da çekilecek. (11.00)

Spor Toto Süper Lig'in 15. Haftası, Kayserispor - Kardemir Karabükspor, Sivasspor ? Manisaspor ve Bursaspor ? Fenerbahçe karşılaşmalarıyla tamamlanacak. (18.00/20.00)

Bank Asya 1. Lig'de haftanın maçları Gaziantep Büyükşehir Belediye ? Kartal karşılaşmasıyla tamamlanacak. (20.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber