Hastanede yangın paniği

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Aralık 2011 11:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Konya'da Numune Hastanesi polis noktasında çıkan yangın, polis ve hastane personeli tarafından söndürüldü. İtfaiye ekipleri soğutma çalışmaları yaparken, bazı hastalar ise acilden servislere çıkartıldı.

Edinilen bilgiye göre, Konya Numune Hastanesi polis noktasında saat 10.00 sıralarında buzdolabının kısa devre yapması sonucu yangın çıktı. Kanepenin tutuştuğunu fark eden hastane polisleri, hastane personelinin yardımıyla yangın tüpleriyle müdahale etti. Polis ve hastane personeli yangının büyümesini engellerken, olay yerine kısa sürede gelen itfaiye ekipleri de soğutma çalışması yaptı.

Yangının tamamen söndürülürken, hastane acil girişinde bulunan 3 hasta ise servislere kaldırıldı. Konya Numune Hastanesi Başhekimi Halil İbrahim Topatan, "Sabah çıkan yangına polis ve hastane personelimiz müdahale etti. İtfaiye ekipleri de tamamen söndürdü. Yangının buzdolabının kısa devre yapması sonucu çıktığı tahmin ediliyor. Yangının büyümeden söndürülmesi sayesinde sadece maddi hasar meydana geldi" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber