Kadın doktor hastanede ölü bulundu

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ocak 2012 13:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ege Üniversitesi (EÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde görevli Uzm. Dr. Rengin Ayçiçek (39), emzirme için kullanılan özel odada yerde yatarken bulundu. Yapılan kontrolde, Ayçiçek'in öldüğü anlaşıldı.

Olay, EÜ Hastanesi Yenidoğan Servisi'nde, saat 09.00 sıralarında meydana geldi. Yaklaşık 6 aydır aynı serviste çalışan Uzm. Dr. Ayçiçek, sabah temizlik için gelen görevli tarafından, yerde hareketsiz yatar halde bulundu. Görevlinin durumu bildirmesi üzerine meslektaşları hemen odaya koşarak Ayçiçek'e müdahale etti ancak hayatını kaybettiği belirlendi.

Eşinden bir süre önce ayrıldığı ve 12 yaşındaki çocuğuyla birlikte yaşadığı öğrenilen Rengin Ayçiçek'in, böbrek taşı sancısı çektiği ve bu sebeple bazı ilaçlar kullandığı ileri sürüldü. Ayçiçek'e müdahale eden meslektaşlarının yaptığı ilk incelemede, ağrılarına karşı bir ilaç aldığını belirledikleri iddia edildi. Ayrıca yanında bazı ilaç kutuları da bulundu. Ayçiçek'in cenazesi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber