Eski TBMM Başkanı Şahin asansörde mahsur kaldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Mart 2012 16:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, incelemelerde bulunduğu polis meslek eğitim merkezinde asansörde mahsur kaldı. Şahin, asansörden görevlilerce çıkarıldı.

Şahin, Karabük'te ilk olarak yapımı tamamlanan Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) binasında incelemelerde bulundu.

Şahin'in Vali İzzettin Küçük ve Emniyet Müdürü Süleyman İlhan Acaröz ile bindiği asansör arızalandı. Şahin ve yanındakiler, görevlilerin kapıyı açmasıyla asansörden inebildi.

AK Parti Karabük Milletvekili Şahin, ziyarette gazetecilere, seçim çalışmaları sırasında verdikleri sözleri yerine getirmek için çalıştıklarını söyledi.

Özellikle Turkcell Çağrı Merkezi ve ŞİŞECAM'ın kurmayı planladığı fabrika konusunda ellerinden geleni yaptıklarını anlatan Şahin, ''Çağrı merkezinin mayıs ayında hizmete gireceğini ve ilk etapta 100 Karabüklü evladımızın istihdam edileceğini söyleyebiliriz. ŞİŞECAM AŞ, Eflani'de cam üretiminde kullanılan bir cevheri çıkarıp işletmek için başvuru yaptı. Bu yatırım Eflani'ye ciddi bir hareketlilik getirecek'' dedi.

Karabük'e 3 bin kişilik spor salonu yapacaklarını belirten Şahin, ''Bir diğer istihdam alanı da Aile Sosyal Hizmetler Danışma Projesi kapsamında olacak. Pilot il olarak Kırıkkale ile Karabük'te uygulamaya başlayacak''diye konuştu.

T Tipi Ceza İnfaz Kurumu inşaatında da incelemede bulunan Şahin, firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber