Baba Üçok: Bundan sonra Melikşah'ın babası olarak anılacağım

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Nisan 2012 18:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS)'nda Türkiye dördüncüsü olan Melikşah Safa Üçok'un babası Hüseyin Üçok, ?Şimdiye kadar Hüseyin Hoca'nın oğlu diye anılıyordu, bundan sonra ise biz Melikşah'ın babası olarak anılacağız." dedi.

Türkiye genelinde YGS 6 puan türünde dördüncü YGS 1 ve 2 puan türünde de beşinci olan Amasya Ahi Dershanesi öğrencisi Melikşah Safa Üçok, ?Bu başarıya düzenli çalışmamın büyük katkısı olmuştur. Okulda ve dershane öğretmenlerimin bu başarıda büyük payları vardır.? dedi.

Düzenli bir şekilde çalışınca her şey de başarılı olunacağını kaydeden Üçok, ?Günlük olarak yaklaşık 4,5 saat ders çalışıyordum fakat sadece derslerime yoğunlaşmadım. Gündelik hayatımda başka faaliyetlerde de bulunuyordum. İleriye dönük hedefimde Çapa Tıp Fakültesi var, inşallah Lisans Yerleştirme Sınavı(LYS) da iyi geçerse oraya gitmek istiyorum.? ifadelerini kullandı.

?Böyle bir öğrencinin babası olduğum için Allah'a şükür ediyorum.? diyen baba Hüseyin Üçok ise ?Çocuğumuz beşinci sınıftan itibaren Ahi Dershanesi öğretmenlerinin gözetiminde. Okulundaki ve dershanedeki öğretmenlerine çok teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah LYS'de daha da iyi bir derece alarak hepimizin yüzünü güldürür. Şimdiye kadar Hüseyin Hocanın oğlu diye anılıyordu, şimdi ise Melikşah'ın babası olduk. Bundan sonra böyle anılacağız inşallah.? diye konuştu.

Melikşah'ın annesi Keziban Üçok ise ?Oğlum bu başarıya azim ve Allah'ın izni ile ulaştığına inanıyorum. İnşallah Haziran ayında yapılacak olan LYS'de de bu başarıyı göstereceğini umut ediyorum. Melikşah her zaman benim gözümde mükemmel bir evlattır. Oğlumu tekrar tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.? diye konuştu.

Türkiye dördüncüsü olan Melikşah Safa Üçok'a Ahi Dershanesi öğretmenleri tarafından dizüstü bilgisayar ve cumhuriyet altını hediye edildi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber