Karısını silahla yaraladıktan sonra intihar etti

Küçükçekmece'de, eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle evden uzaklaştırılan bir kişi, karısını tabancayla yaraladıktan sonra yaşamına son verdi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Nisan 2012 22:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Küçükçekmece'de, eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle mahkeme kararıyla evden uzaklaştırılan bir kişi, karısını tabancayla yaraladıktan sonra intihar etti.

Alınan bilgiye göre, Yusuf Y. (34), 4 yıl önce Hatice Y. (35) ile 3. evliliğini yaptı. İkitelli Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Gediz Sokak'ta oturan çift, bir süre sonra sorun yaşamaya başladı.

Hatice Y, 16 Şubat 2012'de, kocasının kendisini dövdüğünü ve ölümle tehdit ettiğini ileri sürerek, polise başvurdu.

Yusuf Y, eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle mahkeme kararıyla 3 ay evden uzaklaştırılırken, karısı da müracaatı üzerine Bakırköy Kadın Sığınma Evi'ne yerleştirildi.

Bir süre önce sığınma evinden ayrılan Hatice Y, mahkemeye başvurarak, eşiyle ilgili evden uzaklaştırma kararını 6 ay uzattı.

Mahkeme kararına rağmen evde kalmaya devam eden Yusuf Y, 3 gün önce telefonla aradığı eşini, ''Sana yeni cep telefonu aldım, onu vereceğim'' diyerek eve çağırdı.

Evde Hatice Y'nin, eşinin tekrar bir araya gelme isteğini geri çevirmesi üzerine tartışma yaşandı. Tartışma sırasında Yusuf Y, üzerindeki ruhsatsız tabancayla eşine iki el ateş etti. Yusuf Y, daha sonra aynı silahla yaşamına son verdi.

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, yaralı halde bulduğu Hatice Y'yi ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderdi.

Yusuf Y'nin cesedi ise incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Tedavi altındaki Hatice Y'nin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Çiftin 3 yaşındaki kızlarının, İstanbul Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu tarafından koruma altına alındığı belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber