Gülsar, Keles'te okulları gezdi

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, öğretmenlik mesleğinin sadece derse girip çıkmak olmadığını ifade ederek, ?Öğretmenlik, kutsal ve aynı zamanda da özveri isteyen bir meslektir. Öğretmenlerin okul dışındaki yaşantılarında, hatta hayallerinde bile öğrencileri vardır.? dedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Nisan 2012 13:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Gülsar, Keles'teki okulları ziyaret etti. Ziyarete İl Eğitim Denetmenleri Başkanı Ali Dursun da katıldı. Keles ilçesindeki okullarda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Atilla Gülsar, öğretmen ve öğrencilerle de bir araya geldi. Okullarda ihtiyaç anketinin de yapıldığı programda Keles Anaokulu, Epçeler ve 1. Murat İlköğretim Okulu, Keles Davut Zeki Akpınar YİBO, Keles Çok Programlı Lisesi ziyaret edildi.

Ülkenin gelişmesinin, öğretmenlerin çalışmalarına bağlı olduğunu belirten Gülsar, ?Her kesimin eğitimcilerden beklentileri büyük. Öğrenciler kendilerinin sınavlara ve hayata hazırlanmalarını bekliyor. Velilerimiz çocuklarının en iyi şekilde yetiştirilmesini istiyor. Bizler de bu sorumluluk ve bilinçle çalışmalarımızı daha da hızlandırarak sürdürmeliyiz.? dedi.

Türkiye'nin hızla değiştiğini ve geliştiğini kaydeden Atilla Gülsar, ?Bu çocuklar bizim geleceğimiz. Ülkenin geleciğini şekillendirmek de biz eğitimcilerin elinde. Gençlerimize değer vermeli ve güvenmeliyiz.? şeklinde konuştu.

Öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırılmasının önemine vurgu yapan İl Eğitim Denetmenleri Başkanı Ali Dursun da sınıf ve okul kitaplıklarının zenginleştirilmesinin, öğrencilerin okuma alışkanlığı kazanmasına katkı sağlayacağını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber