Muş'ta 2 araç kundaklandı

Muş merkez Sunay Mahallesi'nde Faruk Biçer ve Ayhan Türkday'a ait 2 araç, kimliği belirsiz kişilerce kundaklandı. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği araçlarda maddi hasar oluştu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Nisan 2012 12:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olayı yapanların yakalanmasını isteyen transit marka kamyonet sahibi Faruk Biçer, "Geçimimi hurdacılık yaparak sağlıyorum. Saat 03.30 sıralarında komşularımızın kapımızı çalarak haber vermesi üzerine aracımızın yandığından haberdar olduk. İtfaiye gelinceye kadar kendi imkânlarımızla yangını söndürmeye çalıştık. İtfaiye ekipleri gelip aracı söndürünceye kadar büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Hem aracımın büyük bir kısmı hem de aracın üzerinde bulunan hurda ve plastik eşyalar yandı. Kapımın önüne kadar gelerek aracımı ateşe verenlerin bulunmasını istiyorum. Kim olursa olsun suçlular yakalanıp cezasını çeksin. " dedi.

Aynı mahallede yakılan diğer aracın sahibi Ayhan Türkday ise sabah 04.00 sularında evinin kapı zilinin çalındığını belirterek, "Evden dışarı çıktığımda itfaiye ekipleri, yanan aracımı söndürmeye çalışıyordu. Aracımda çok büyük hasar yok ama yine de böyle bir olayla karşılaşmış olmanın şaşkınlığı içerisindeyim. Aynı günde, aynı mahallede 2 aracın birden yakılması hem beni hem de mahalle halkını tedirgin etti. Umarım failler kısa süre içerisinde yakalanır ve adalete teslim edilir.? diye konuştu.

Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber