29/04/2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Nisan 2012 10:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin gençlik kolları 3. Olağan Kongresi'ne katılacak. (11.00)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da Arap Baharı Konferansı'na ilişkin düzenlenen basın toplantısına katılacak. Kılıçdaroğlu, daha sonra Sakarya'ya geçerek Atatürk Spor Salonu'nda yapılan partisinin il kongresine iştirak edecek. (12.30/15.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Kayseri Elektrik-Elektronikçiler Odası'nın toplantısına katılacak. (14.00)

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ?Afyonkarahisar'da Gelecek Vizyonu Değerlendirme Toplantısı', Kütahya yolundaki fidan dikim merasimi ve Emirdağ Yedikapı Barajı'nın temel atma törenine iştirak edecek. (10.00-12.30-14.00)

Özürlü Memur Seçme Sınavı, 81 il merkezinde yapılıyor. (10.00)

James Bond ?Skyfall' filminin yapımcısı ve yönetmeni Çırağan Otel'de basın toplantısı düzenleyecek. (16.00)

MHP Ankara İl Başkanlığı'nın 10. Olağan Kongresi, Ankara Ticaret Odası (ATO) Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. (10.00)

Metotları Geliştirme Derneği (EMGED)'nin öğretmenler arasında organize ettiği Metotları ve Materyalleri Proje Yarışması (EMEPYA)'nın ödülleri Turgut Özal Üniversitesi Konferans Salonu'nda düzenlenecek törenle sahiplerine verilecek. (14.00)

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, partisinin Kütahya 4. olağan il kongresine katılacak. Akdağ, Kütahya dönüşü Eskişehir Tren Garı'nda basın açıklaması yapacak. (11.30-18.00)

Eski Yargıtay Başsavcısı Sabih Kanadoğlu, Eskişehir'de 'Bölünmüş Anayasa'ya hayır' konulu konferansta konuşacak. (17.00)

Nobel Ödüllü Karman: Kadınlar başörtüsü ile Meclis'e girebilmeli

Yemen'de kadınların güvenliği ve kadın hakları konusundaki çalışmalarından dolayı geçen yıl Nobel Barış Ödülü'ne layık görülen Tevekkül Karman, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)'ne ithafen, kadınların da başörtüleriyle Meclis'e rahatça girebilmeleri gerektiğini söyledi. Karman, "Başörtülü kadınlar parlamentoda temsil hakkına sahip olmalıdır." dedi.

25 bin öğrenci, Kazak-Türk Lisesi'nde okumak için yarıştı

Kazakistan'da eğitim veren Kazak-Türk Liseleri'nin giriş imtihanına 25 bin öğrenci girdi. Ülke genelinde yapılan imtihana her sene olduğu gibi bu yıl da rekor düzeyde başvuru oldu. Ülke genelinde faaliyet gösteren 28 Kazak- Türk Lisesi''ne aynı gün ve saatte yapılan giriş imtihanına katılan öğrencilerin heyecanı dikkat çekti.

Tunus Ennahda Partisi kurucusu Mourou: Esed'in sonunun Kaddafi gibi olmasını istemiyoruz (Özel)

Tunus Ennahda Partisi'nin kurucu üyesi Abdelfettah Mourou, Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed'in de sonunun, Libya'nın devrik lideri Muammer Kaddafi gibi olmasını istemediklerini söyledi. Mourou, ?Arap dünyasındaki her zalim diktatör gidecektir.?dedi İstanbul

SPOR

Antalya'da, etik kurulu raporunu görüşmek için toplanan TFF Yönetim Kurulu, şike davası ile ilgili açıklama yapacak. (17.00)

Süper Toto Süper Lig'de Eskişehirspor evinde Bursaspor'u ağırlayacak. (15.00)

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu 3. hafta maçında Fenerbahçe ile Beşiktaş, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşı karşıya gelecek. (19.00)

Spor Toto Süper Final Avrupa Ligi Grubu 3. hafta maçları Eskişehirspor - Bursaspor mücadelesiyle tamamlanacak. (15.00)

48. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun 7. ve son gününde 121 kilometrelik İstanbul etabı koşulacak.(13.00)

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ'nin organize ettiği ?Avrasya Bisiklet Gezisi' İstanbul'da yapılacak. (13.30)

Bank Asya 1. Lig'in 32. hafta maçları Çaykur Rizespor - Giresunspor, Bucaspor - Göztepe, Denizlispor - Akhisar Belediyespor, TKİ Tavşanlı Linyitspor - Elazığspor, Konyaspor - Adanaspor, Karşıyaka - Boluspor, Kasımpaşa - Kayseri Erciyesspor ve Sakaryaspor - İstanbul Güngörenspor karşılaşmalarıyla tamamlanacak. (14.00/17.00)

Beko Basketbol 1. Ligi'nde 30. hafta Olin Edirne-Banvit, Fenerbahçe Ülker-Tofaş, Aliağa Petkim-Galatasaray Medical Park, Mersin Büyükşehir Belediyesi-Anadolu Efes ve Bandırma Kırmızı-Pınar Karşıyaka maçlarıyla devam edecek. (15.00/16.00

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber