Mardin'de şok iddia!

Mardin'de zehirlenme şüphesiyle özel bir hastaneye getirilen öğrencinin, kimliği yanında olmadığı gerekçesi ile tedavi altına alınmadığı iddia edildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Mayıs 2012 22:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Alınan bilgiye göre, Noter Cevdet İlköğretim Okulu'nda eğitim-öğretim gören Zekiye Muratoğlu, okulda dağıtılan sütten içtikten sonra fenalaştı ve zehirlenme şüphesiyle özel bir hastaneye götürüldü. İddiaya göre, kız öğrenci, nüfus kimliği yanında olmadığı için özel hastanede tedavi edilmedi.

Acil servise kaldırılan kızının hastane görevlileri tarafından işlemlerinin yapılmadığını ve tedavi edilmediğini ileri süren Uğur Muratoğlu, olayı basın mensuplarına haberi vermesi ile kızının tedavi altına alındığını söyledi. Muratoğlu, "Bütün hastaneler, acil servise kaldırılan bütün hastaları tedavi etmekle yükümlüdür.

Kızıma öğleden sonra okulda kendinse süt vermişler. Süt içtikten sonra fenalaşınca öğretmeninin bizleri uyarması ile onu önce kadın doğum hastanesine götürdük, orada boş yatak kalmaması üzerine özel hastaneye getirdik. Kızımın yanında nüfus cüzdanı olmadığı için ilk başta tedavi etmemişler, böyle bir şey olamaz. Ya o anda kızım fenalaşıp ağırlaşsaydı, onun hesabını kim verecekti? Basın mensuplarına haber verdiğimi duyan hastane görevlileri hemen kızımın işlemlerini başlattılar. Sonra da bizlere adli bir vaka olduğu için polisin istediği bahanesini söylediler"dedi.

Hastane yetkilileri ise, kimlik bilgilerinin polis tarafından istendiği için hastadan talep edildiğini ifade ettiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber