Kardeşinin böbreği ile hayata tutundu

Sakarya'nın Karasu ilçesinde yaşayan Suna Eray (54) kardeşi Seddar Balaşoğlu (50)'nun verdiği böbrek ile hayata tutundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Mayıs 2012 12:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kardeşinin bir ay içinde iki böbreğini kaybetmesi sonucunda yapılan testlerde dokularının uyduğu tespit edilen Suna Eray, hiç düşünmeden bir böbreğini kardeşine verdi. İstanbul'da özel bir hastanede gerçekleşen operasyonun ardından bir süre tedavi altında kalan ve daha sonra taburcu edilen iki kardeş sağlık durumlarının iyi olduğunu söyledi.

Seddar Balaşoğlu'nun rahatsızlığını öğrendiğinde üzüldüğünü, ancak dokularının uyuşmasına da aynı oranda sevindiğini belirten Suna Eray, ?Kardeşimin rahatsızlığını öğrendiğimizde çok üzüldük. Ancak benim organlarımın kardeşime uyduğunu öğrendiğimde çok sevindim. Allah'a şükür başarılı bir operasyon geçirdik ve kardeşim de sağlığına kavuştu. Ameliyat sürecinde elbette ki acı çektik ama kardeşimi sağlıklı gördüğümde tüm acılarımız geçti. Kardeşime canım feda.? dedi.

Seddar Balaşoğlu da ablasına yaptığı fedakârlıktan dolayı teşekkür ederek, ?Ablamın hakkını ödeyemem.? ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber