Selçuk Üniversitesi Rektörü iddiaları cevapladı...

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Haziran 2005 00:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektörü Prof. Dr. Süleyman Okudan, göreve geldikleri tarihten itibaren ve kendi dönemlerinden önce yapılan ihaleleri mercek altına alarak, bir rektör yardımcısı başkanlığında araştırma inceleme heyeti kurulduğunu, yapılacak incelemeler sonrasında tespit edilecek suç unsurlarının kamuoyu ile paylaşılacağını söyledi.

Bazı gazetelerde yer alan ve bir milletvekilinin Meram Tıp Fakültesi Hastanesi ihalelerinde yolsuzluk yapıldığına ilişkin iddiaları üzerine düzenlediği basın toplantısında konuşan Rektör Prof. Dr. Süleyman Okudan, veremeyeceği hiçbir hesabı olmadığını söyledi. Prof. Dr. Okudan, "Suç belgelenmeden kimseye yargısız infaz yapılamaz. Kimseyle kavgam yok. Artık üniversitede göreve geldiğimden bu yana rantçılar ve çeteler grup hareketi yapamıyor. İsimsiz mektuplara cevap vermiyorum, vermeyeceğim. İhalelerde kimseye şunu bunu alın diye talimatım olmadı. Laf ve dedikodularla soruşturma açmayacağım" dedi.

Göreve geldikleri tarihten itibaren ve kendi dönemlerinden önce yapılan ihaleleri mercek altına alarak, bir rektör yardımcısı başkanlığında araştırma inceleme heyeti kurulduğunu kaydeden Rektör Okudan, bu heyetin iktisatçı, hukukçu ve Tıp Fakültesi öğretim üyelerinden oluştuğunu, konuyla ilgili gerekli incelemelerin yapılarak tespit edilecek suç unsurlarının bütün kamuoyu ile paylaşarak adli makamlara iletileceğini sözlerine ekledi.

Selçuk Üniversitesi Rektörü'ne ağır suçlama başlıklı dün sitemizde yer alan haberi görmek için tıklayın.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber