Başkan Uzun: 'Kültür Merkezimiz Türkiye'nin en önemli merkezlerden biri olacak'

Beylikdüzü Kültür Sanat Derneği'nin konserinde koro ile birlikte şarkı söyleyen Başkan Uzun, "Kültür Merkezimiz önemli merkezlerden biri olacak" dedi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Mayıs 2012 11:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Beylikdüzü Kültür Sanat Derneği'nin Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde verdiği konseri izleyen Belediye Başkanı Yusuf Uzun, konser sonunda koroyu yöneten şef Erhan Bayladı'ya çiçek vererek, sanatçılara tek tek karanfil dağıttı. Başkan Uzun ayrıca konserin son şarkısını da koro ile birlikte söyledi.

Beylikdüzü Kültür Merkezi'nin faaliyete başlamasıyla birlikte, sanata büyük değer veren, ilçe halkının istekleri doğrultusunda çalışmalar içerisinde olacağını dile getiren Başkan Uzun, Beylikdüzü'nün Türkiye'nin önemli kültür ve sanat merkezlerinden biri olacağını dile getirdi. Başkan Uzun, sanata ve kültüre verdiği destekten dolayı da vatandaşlardan büyük övgü aldı.

Şef Bayladı'nın yönetiminde Türk Sanat Müziği'nin seçkin eserlerini koro ve solo olarak icra eden sanatçılar, konseri izlemeye gelenlerden tam not aldı ve konser sonunda ayakta alkışlandı. Programda, Başkan Uzun'un yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu da yer aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber