Erdoğan, son 1 yılın muhasebesini yapacak

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Haziran 2005 14:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, son 1 yılın muhasebesini Ankara'da yapacak. Meclis tatile girer girmez milletvekilleriyle Ankara Bilkent Otel'de biraraya gelecek olan Erdoğan, parti politikalarını gözden geçirecek.

Başbakan Erdoğan, AK Partili Milletvekilleri'yle 2 Temmuz 2005 Cumartesi günü Ankara Bilkent Otel'de durum değerlendirmesi yapacak. Parti, Meclis ve hükümet icraatlarının masaya yatırılacağı toplantıya tüm milletvekilleri, kabine üyeleri, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyeleri ve kurucular da katılacak.

Toplantının açılışında bir konuşma yapacak olan Başbakan Erdoğan, milletvekillerinin sorun ve şikayetlerini de dinleyecek. Parti politikalarının gözden geçirileceği toplantıda, ekonomi ve dış politika konuları da ayrıntılı olarak ele alınacak.

Toplantıda Erdoğan'ın kritik ABD ziyareti, Kıbrıs sorunu, Türkiye-Avrupa Birliği ilişkileri, Orta Doğu'daki son gelişmelerin kapsamlı olarak değerlendirilmesi bekleniyor.

AK Parti Milletvekilleri, 1 gün sürecek kampın ardından Türkiye taraması yapacak. Erdoğan'ın talimatıyla tüm Türkiye'yi dolaşacak olan milletvekilleri, halkın nabzını tutacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber