Fadıloğlu: Sorun odaklı değil çözüm odaklı çalışıyoruz

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçe sınırları içerisinde oto tamirciliği yapan esnafla bir araya gelerek dükkanlarını tahliye etme konusunu görüştü.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Mayıs 2012 17:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yaklaşık 100'e yakın esnafla bir araya gelen Fadıloğlu, ?Bizler sizin hayır duanızı almaya geldik. Bizim kimsenin ekmeği ile oynamaya niyetimiz yok. Çünkü biz bir aileyiz.? dedi.

Gaziantep'in Şehitkamil Belediyesi meclis salonunda gerçekleşen toplantıda Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve oto tamircileri esnafı bir araya geldi. Tek tek söz alan tamirci esnafı, Karşıyaka bölgesi hariç diğer yerlerde bulunan dükkanların boşaltılması için ek süre talebinde bulundu. Başkan, ek süre talebine olumlu cevap verdi. Tamirci esnafının sorunlarıyla da yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, esnafın işlerini modern ve sağlıklı bir alanda yapmaları için kanun ve kurallar çerçevesinde belediye olarak ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini belirtti.

?Bizler bu göreve seçilirken sizlerin bedduasını değil duasını almak için talip olduk? diyen Fadıloğlu, şöyle konuştu: ?Bizler siyasi olarak seçilmiş olsak da devlet memuru olarak burada görev yapmaktayız. Bu yüzden burada yaptığımız işlerde kanun ve kurallar dışında hareket etmemiz söz konusu olamaz. Ben de zamanında esnaflık yapmış biriyim. Buradaki görevim bitince, ben de sizin gibi esnaf olarak işime devam edeceğim. O yüzden sizleri benden daha iyi kimse anlayamaz. Benim derdim ileriki günlerde daha iyi şartlarda, nitelikli alanlarda malınız mülkünüz olan bir alanda çalışmanız. Bu anlamda sizlerden desteğimizi esirgemeden bu konuda sizlere her zaman yardımcı olmaya devam edeceğiz?

Ek süre taleplerine Başkan Fadıloğlu'ndan olumlu cevap alan tamirci esnafları ?Sağ olsun başkanımız, bizi kırmayarak istediğimiz süreyi bize tanıdı. Bizler esnaflar olarak bu sürede bir kooperatif kurma çabası içerisinde olacağız. Başkanımız her zaman olduğu gibi bu gün de yanımızda olarak bize büyük moral verdi. Bizler aile geçindiren insanlarız. Evimize çocuklarımıza ekmek götürüyoruz. Başkanımıza bu duyarlılığından ötürü teşekkür ediyoruz.? dedi.

Toplantı sonunda desteklerinden dolayı Başkan Fadıloğlu'na teşekkür eden oto tamirci esnafı daha sonra hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber